Naleśniki S ' mores

Naleśniki S ' mores
Naleśniki S ' mores mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pod ręką śmietanę, mąkę orkiszową, ciepłą wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Naleśniki S ' mores, Wyznanie #145: mam słabość do naleśników ... łatwe naleśniki Nutella, oraz S 'mores-batony N-berry na Narodowy Dzień S' mores - 10 sierpnia.

Instrukcje

1
W blenderze połącz wszystkie składniki crêpe i przecier na małej prędkości, aż będzie gładki (w razie potrzeby zeskrobaj boki blendera i zmiksuj ponownie, aż będzie gładki; nie przesadzaj).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce, pokryte, co najmniej 1 godzinę.
1
W małym ciężkim rondlu na średnim ogniu rozpuść czekoladę i śmietanę, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przełożyć do małej miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
W misce, ubij razem Marshmallow spread i wody (start z 1 łyżeczka wody), aż będzie łatwo się rozprowadza. Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z PiankiKrem Z Pianki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Trzepaczka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Patelnia szczotka lekko z dodatkowym roztopionym masłem i podgrzewać na średnim ogniu, aż będzie gorąca. Wypełnij 1/4-cup środek trzy czwarte pełne z ciasta, a następnie podnieś patelnię z ciepła i wlać ciasto, przechylając i obracając patelnię do pokrycia dna w cienkiej, równej warstwie. (Jeśli ciasto ustawia przed patelnia jest pokryta, zmniejszyć ciepło nieznacznie. Następny crêpe będzie lepszy. Jeśli ciasto jest zbyt grube, aby zrobić cienką crêepe, wymieszać 1 do 2 łyżek wody.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Gotować crêpe na złoty kolor wokół krawędzi i suszyć w środku, około 45 sekund. Poluzuj crêpe z patelni za pomocą żaroodpornej plastikowej szpatułki; opuszkami palców lub szpatułką, Odwróć crêpe. Gotować, aż spód będzie złoty, około 15 sekund, a następnie przesuń crêpe na ręcznik kuchenny i złożyć ręcznik na nim.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
4
Zrobić więcej naleśników, od czasu do czasu szczotkując patelnię z dodatkowym roztopionym masłem (nie trzeba za każdym razem szczotkować) i układając je jeden na drugim w ręczniku. (Powinieneś mieć około 12 do 14 naleśników.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Umieść naleśnik na powierzchni roboczej.
3
1 łyżkę czekolady rozprowadzić równomiernie na crêpe. Wymieszać z 1 łyżką Pianki i równomiernie rozprowadzić. Złóż crêpe na pół, a następnie złóż na trzecie, tworząc kształt klina. Napełnij i złóż Pozostałe naleśniki i ułóż na masłowej, dużej, obramowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
CzekoladaCzekolada
NaleśnikiNaleśniki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Naleśniki posmarować lekko roztopionym masłem, następnie przesiać na nie cukier cukierniczy. Naleśniki Broil o 6 do 7 cali od ciepła do złotego koloru, o 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MasłoMasło
NaleśnikiNaleśniki
5
Przelać na talerze i podawać z malinami, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
1
* Ciasto można wykonać 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Niewypełnione naleśniki można przygotować 3 dni wcześniej i schłodzić w zamykanej plastikowej torbie. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem (tak, aby łatwo się oddzielić).* Naleśniki można napełniać, ale nie pieczone 2 godziny wcześniej i przechowywać, luźno przykryte folią, w temperaturze pokojowej lub 8 godzin wcześniej i schłodzone, dobrze przykryte. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn