Naleśniki Ricotta z jabłkami cynamonowymi

Naleśniki Ricotta z jabłkami cynamonowymi
Naleśniki Ricotta z jabłkami cynamonowymi wymagają z grubsza 25 minut od początku do końca. Ten przepis daje 8 porcji z 303 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Za $1.11 za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Działa dobrze jako śniadanie. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, proszek do pieczenia, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak spektakularny wynik spoonacular 27%. Spróbuj Naleśniki Z Ricottą Cytrynową Ze Smażonymi Jabłkami, Naleśniki owsiane z jabłkami i cynamonem, oraz Placki ziemniaczane z jabłkami cynamonowymi dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym rondlu gotuj jabłka na maśle na średnim ogniu przez 6-8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Posyp 1/2 szklanki cukru i cynamonu; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CukierCukier
3
W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól. W innej misce wymieszaj ser, mleko, żółtka, skórkę z cytryny, sok i pozostały cukier. Mieszaj z suchymi składnikami, aż się połączą. W małej misce ubij białka, aż utworzą się sztywne szczyty; złożyć w ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Białka JajBiałka Jaj
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
SerSer
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SokSok
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlej ciasto o 1/4 szklanki na natłuszczoną gorącą patelnię; obróć, gdy na wierzchu utworzą się bąbelki. Gotuj, aż druga strona będzie złotobrązowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Podawać z jabłkami i syropem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn