Naleśniki Pieczarkowe Chasseur

Naleśniki Pieczarkowe Chasseur
Naleśniki grzybowe Chasseur może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 356 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pietruszkę z płaskim liściem, borowiki, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Naleśniki Grzybowe, Naleśniki Grzybowe, oraz Pieczarkowo-Chardowe Naleśniki.

Instrukcje

1
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
2
Mąki i 1/2 łyżeczki soli połączyć w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać 2 szklanki wody i 2 łyżki oleju, mieszając trzepaczką, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Odstawić na 20 minut.
5
Podgrzać 8-calową patelnię z krepy lub patelnię z nieprzywierającą powłoką natryskową na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wlać skąpe ciasto 1/4 szklanki do patelni; szybko przechylić patelnię we wszystkich kierunkach, więc ciasto pokrywa patelnię cienką warstwą. Gotować około 40 sekund. Ostrożnie podnieś krawędź krepy szpatułką, aby sprawdzić doneness. Włącz krepę, gdy można ją poluzować z patelni, a spód jest lekko rumiany; gotować 30 sekund po drugiej stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
8
Kładziemy krepę na ręczniku; chłodno. Powtórz procedurę, aż całe ciasto zostanie użyte do zrobienia 12 naleśników. Ułóż naleśniki między pojedynczymi warstwami papieru woskowego, aby zapobiec przyklejeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
9
Doprowadzić bulion i 1/2 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu; zdjąć z ognia, wymieszać z borowikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
Odstawić na 30 minut. Przecedzić mieszaninę przez sito do miski; rezerwa mieszaniny bulionu i borowiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Dodać czerwone Wino i miód; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone WinoCzerwone Wino
MiódMiód
12
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
14
Dodaj zarezerwowane porcini; saut 1 minuta.
15
Dodać guzik i grzyby shiitake; gotować 4 minuty lub aż grzyby uwalniają wilgoć, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do średniej, wymieszać pieprz, gałkę muszkatołową, 1/8 łyżeczki soli i czosnek. Gotować 1 minutę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
SólSól
16
Dodaj mieszankę bulionu 3/4 szklanki; zmniejszyć ogień i gotować 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
17
Doprowadzić pozostałą mieszaninę bulionu do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki (o 12 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
18
Połączyć 2 łyżki wody i skrobi kukurydzianej, mieszając trzepaczką. Mieszaj mieszaninę skrobi kukurydzianej do mieszaniny bulionu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty lub aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BulionBulion
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
19
Łyżka 1/3 szklanki mieszanki grzybowej w środku każdej krepy; złożyć boki i kończy się, i miejsce, szew w dół, na talerzu. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną grzybów i naleśnikami, umieszczając 2 naleśniki na każdej z 6 talerzy. Top każdej porcji z około 1/4 szklanki sosu; posypać 2 łyżeczki natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Pietruszka-naćPietruszka-nać
NaleśnikiNaleśniki
SOSSOS
20
* Uwaga: mąkę z ciecierzycy można znaleźć w sklepach ze zdrową żywnością.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z CiecierzycyMąka Z Ciecierzycy

Składniki

1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.paczki pieczarki guzikowe grubo posiekanepaczki pieczarki guzikowe grubo posiekane2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka z ciecierzycy (fasola garbanzo)mąka z ciecierzycy (fasola garbanzo)2Batoniki toffi Heathmrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy141 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 szklanki suszonych borowików (ok.1/2 szklanki suszonych borowików (ok.1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana świeża natka pietruszkidrobno posiekana świeża natka pietruszki6ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone0Batoniki toffi Heathgałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.czapki z grzybami shiitake, grubo posiekaneczapki z grzybami shiitake, grubo posiekane9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki orzeszków piniowych, prażonych1/2 szklanki orzeszków piniowych, prażonych1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 44731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepła wodaciepła woda23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn