Naleśniki Neapolitańskie
Need a bezglutenowy posiłek poranny? Naleśniki neapolitańskie mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka barwnika spożywczego, jajka, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 117 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Naleśniki Neapolitańskie, Neapolitańskie Ciasto Lodowe, oraz Neapolitańskie Babeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze lub robocie kuchennym umieść posiekane truskawki. Przykryć; zmiksować na gładką masę. Odstawić.
W średniej misce, wymieszać razem Bisquick mix, mleko i jajka tylko do połączenia. Podziel ciasto równomiernie między 3 małe miseczki, o 3/4 szklanki każda.
Do 1 miski, wymieszać wanilią. Do drugiej miski wymieszaj kakao, cukier i wodę. Do trzeciej miski wymieszać 1/4 szklanki puree truskawkowego. (Zachowaj pozostały puree z truskawek do innego użycia.)
Dodaj kilka kropli koloru spożywczego do ciasta truskawkowego.
Rozpylić patelnię sprayem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Do każdego naleśnika wlać około 1/4 szklanki każdego rodzaju ciasta na patelnię. Gotować, aż na górze utworzą się bąbelki, a krawędzie wyschną. Skręcić; gotować z drugiej strony, aż złoty kolor (na naleśniki waniliowe) lub zestaw (na naleśniki czekoladowe i truskawkowe).
Aby służyć, stos 1 naleśnik czekoladowy, 1 naleśnik waniliowy i 1 naleśnik truskawkowy na każdym talerzu. Wymieszać z syropem czekoladowym i pokrojonymi truskawkami.