Naleśniki kukurydziane z masłem miodowo-orzechowym
Naleśniki kukurydziane z masłem miodowo-orzechowym to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, olej roślinny, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Naleśniki kukurydziane z masłem miodowo-orzechowym, Tosty Naleśniki Z Mąki Kukurydzianej + Syrop Klonowy Miodowo-Masłowy, oraz Quinoa Cornmeal Lemon Honey Pancakes.
Instrukcje
1
Za pomocą miksera elektrycznego, beat 1/2 Puchar masła, miód, i cynamon w małej misce, aż puszyste. Wymieszać z orzechami pekan. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Masło
Orzeszki Pekan
Miód
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
2
Mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól przesiać do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mąka Kukurydziana
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Ubij jajka w średniej misce, aby zmiksować; ubijaj w kwaśnej śmietanie, mleku, oleju i wanilii. Stopniowo dodawać płynną mieszaninę do suchych składników, ubijając aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Wanilia
Jajko
Mleko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
4
Patelnia ciepła lub ciężka duża patelnia na średnim ogniu. Pracując partiami, lekko posmaruj patelnię roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Wlać ciasto przez 1/3 cupfuls na patelni. Gotować, aż do dna brązowy, o 4 protokół. Obróć naleśniki i gotować, aż drugie strony brązowy, o 2 protokół. Naleśniki podzielić między talerze i top z masłem miodowo-orzechowym.