Naleśniki kakaowe z nadzieniem truskawkowo-bananowym
Naleśniki kakaowe z nadzieniem truskawkowo-bananowym mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 12g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz banany, mleko o smaku czekoladowym, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Przyprawione naleśniki z nadzieniem truskawkowym, Naleśniki truskawkowe z nadzieniem z bitą śmietaną, oraz Naleśniki Truskawkowo-Bananowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj mleko, produkt jajeczny i mąkę na gładką masę.
Spray 8-lub 10-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Dla każdej krepy wlać ciasto 1/4 szklanki na patelnię i szybko obrócić patelnię, aby pokryć dno ciastem, tworząc cienką warstwę. Gotować około 2 minut lub do krawędzi jest ustawiona; obrócić i gotować drugą stronę O 30 sekund. Powtórz z pozostałym ciasto, co 7 więcej naleśniki. Stos naleśniki na talerzu, aby utrzymać ciepło.
Aby służyć, łyżka około 2 łyżki jogurtu dół środka każdej krepy. Na wierzchu 1/8 plasterków banana; zwiń.
Umieść 2 wypełnione naleśniki na każdym talerzu. Na wierzch polać truskawkami, posypać cukrem pudrem i skropić syropem czekoladowym.