Naleśniki Jabłkowo-Cynamonowe
Naleśniki jabłkowo cynamonowe wymagają około 15 minut od początku do końca. Na 78 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 45 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz sól, proszek do pieczenia, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Pełnoziarniste naleśniki cynamonowe z syropem cynamonowym, Naleśniki Jabłkowo-Cynamonowe, oraz Naleśniki Jabłkowo-Cynamonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jabłka umieścić w blenderze.
Dodać mleko, mąkę, jajka, skracanie, proszek do pieczenia, sól i cynamon i miksować, aż dobrze wymieszane, skrobanie w dół boki blendera kilka razy.
Podgrzej lekko naoliwioną patelnię na średnim ogniu. Drop ciasto przez duże łyżki na patelni; gotować, aż pęcherzyki tworzą i krawędzie są suche, o 2 protokół. Flip i gotować, aż rumiane z drugiej strony, o 1 minutę. Powtórz z pozostałym ciasto.