Naleśniki Holenderskie

Naleśniki Holenderskie
Holenderskie naleśniki mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.9 za porcję. Jedna porcja zawiera 694 kalorie, 17g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Jeśli masz pod ręką mleko, jabłko, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Holenderskie Naleśniki Dla Dzieci, Holenderskie Naleśniki Dla Dzieci, oraz Mini Holenderskie Naleśniki Dla Dzieci dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać ciasto naleśnikowe łącząc mąkę ze świeżo zmieloną solą i pieprzem. Zrób studnię w środku i dodaj 1 całe jajko, 1 żółtko i mleko stopniowo i cały czas ubijając. Odstawić w chłodnym miejscu na 2 godziny. Rozpuścić 1 uncję masła na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Dodaj go do mieszaniny ciasta.
3
Wlać ciasto do patelni i obracać, aż podstawa jest równomiernie pokryta. Gdy górna strona wygląda woskowo, spód jest gotowany. Przewróć za pomocą noża do palety. Lekko ugotować, a następnie obrócić naleśnik z patelni "druga strona do góry" na rozgrzane naczynie. (Ta strona dostaje pełne gotowanie później, gdy pokryte boczkiem i pieczone.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do PaletyNóż Do Palety
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Na wierzchu ułóż plastry boczku i 1 łyżkę syropu. Umieść naczynie pod brojlerem i gotuj boczek przez 2 1/2 minuty. W międzyczasie przygotuj drugi naleśnik. Gdy boczek jest ugotowany, przykryj go drugim naleśnikiem. Ułożyć cienkie plasterki jabłka na wierzchu naleśników. Posypać cukrem i małymi kawałkami zmiękczonego masła. Powrót do brojlerów, aż jabłka będą miękkie i szkliwione-około 2 1/2 minuty. Teraz zrobić sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
5
Podgrzać 1/4 szklanki syropu klonowego i śmietany na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Wymieszaj marantę i pozostałe 2 żółtka i dodaj je do patelni. Jak przychodzi delikatnie do wrzenia dodać szczyptę cynamonu. Stale mieszaj, aby uniknąć zsiadania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maranta TrzcinowataMaranta Trzcinowata
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
7
Po zgęstnieniu zdjąć z ognia i zalać naleśnikami.
8
Podawać na gorąco-natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia16
Magazyn