Naleśniki brzoskwiniowo-jagodowe
Naleśniki brzoskwiniowo-jagodowe to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo niedrogi posiłek poranny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka proszku do pieczenia, jagody, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak ogromne. Naleśniki Z Borówką Brzoskwiniową, Naleśniki brzoskwiniowe z brzoskwiniowym syropem klonowym na # SundaySupper, oraz Bezglutenowe placki brzoskwiniowe z polewą brzoskwiniową są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, cukier, siemię lniane, w razie potrzeby, proszek do pieczenia i sól połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Połączyć maślankę, skórkę cytryny i jajka w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę maślanki do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Delikatnie złożyć jagody i brzoskwinie.
Podgrzać nonstick patelni lub nonstick patelni na średnim ogniu.
Wlać 1/3 szklanki ciasta na naleśnik na patelnię. Gotować na średnim ogniu 2 do 3 minut lub aż szczyty są pokryte pęcherzykami i krawędzie wyglądają gotowane. Ostrożnie obrócić naleśniki nad; gotować 2 do 3 protokół lub do dna są lekko rumiane.
Podawać z masłem. Top z jagodami, w razie potrzeby.