Naleśnik z cukinią i cebulą
Naleśnik z cukinią i cebulą to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli i pieprzu, cebula, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 24%. Spróbuj Naleśnik z zieloną cebulą (pa-jeon), Naleśnik Z Czerwoną Cebulą I Kozim Serem, oraz Cukinia Anioł Włosów Naleśnik dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cukinię i cebulę zetrzeć w średniej misce i odcedzić nadmiar soków. Wymieszać w oregano i sól i pieprz do smaku.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i roztopić masło na patelni. Gdy masło pokryje patelnię, ułóż cukinię w płaskiej warstwie na dnie patelni. Smażyć na złoty kolor z obu stron, około 5 minut na stronę.