Naleśniki owsiano-brązowe z syropem bananowo-orzechowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj płatków owsianych z brązowym cukrem z syropem bananowo-orzechowym. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,76 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz banany, jajka, syrop o Smaku klonowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Naleśniki owsiane Chia z syropem z orzechów jagodowych-V i GF, Naleśniki Owsiane Z Brązowym Cukrem, oraz Naleśniki Owsiane Z Brązowym Cukrem.
Instrukcje
W rondlu 1 1/2-quart roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać orzechy włoskie; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż orzechy włoskie i masło zaczną brązowieć.
Dodać banany; wymieszać do obsypania masłem. Wymieszać z syropem. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu; gotuj do ogrzania. Utrzymuj ciepło podczas robienia naleśników.
Patelnia ciepła lub patelnia na średnim ogniu lub do 191°. smar patelnia z olejem roślinnym, jeśli to konieczne (lub spryskać sprayem do gotowania przed ogrzewaniem). W średniej misce wymieszaj wszystkie składniki naleśników łyżką do wymieszania.
Do każdego naleśnika wlać 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię. Gotować, aż brzegi wyschną. Obrócić; pozostałe strony ugotować na złoty kolor.
Podawać z ciepłym syropem.