Naleśniki Kiełbasowe
Naleśniki z kiełbasą wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten poranny posiłek ma 302 kalorie, 14g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło jabłkowe, mąkę, kiełbasę z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Naleśniki Kiełbasowe, Naleśniki z kiełbasą-na patyczkach, oraz Naleśniki Z Kiełbasą Apple dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 5 minut lub do miękkości, często mieszając.
Zdjąć osłonkę z kiełbasy.
Dodać kiełbasę na patelni; gotować, aż rumiane, mieszając, aż drobno pokruszone.
Usunąć mieszankę kiełbasy z patelni; odstawić.
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 4 Składniki (mąka przez tymianek) połączyć w dużej misce.
Połącz 2 łyżeczki oleju, maślanki, masła jabłkowego i jajek i dodaj do mieszanki mąki, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać mieszankę kiełbasy.
Łyżka o 1/4 ciasto Cup na gorącej patelni nonstick lub dużej patelni nonstick. Włącz naleśniki, gdy szczyty są pokryte bąbelkami, a krawędzie wyglądają na ugotowane.