Naklejki Na Garnek Wieprzowy: Gyoza

Naklejki Na Garnek Wieprzowy: Gyoza
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Naklejki na garnek wieprzowy: Gyoza może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 84 centów za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, mieloną wieprzowinę, olej z pestek winogron i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Gyoza Recipe (Japoński wieprzowina i krewetki Pot Naklejki), Gyoza (Naklejki Na Garnek), oraz Japońskie Naklejki Gyoza Pot.

Instrukcje

1
Zagotuj Skórki wonton w dużym garnku z wodą, aż al dente i dobrze osusz,
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Połóż Skórki wonton na woskowanej powierzchni papieru.
3
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy do 375 stopni F lub zgodnie z instrukcją producenta dla podobnych produktów spożywczych.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4
Rozgrzać olej z pestek winogron na patelni na średnim ogniu, aż się połyska, dodać wieprzowinę i doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż zacznie brązowieć, często mieszając. Łyżka off nadmiar tłuszczu z patelni i dodać szalotki, imbir, i sos sojowy. Gotować, aż smaki są dobrze zintegrowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Zdejmij z ognia i pozwól odpocząć.
6
Utwórz zawiesinę w małej misce, stopniowo ubijając 2 łyżki wody do skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Łyżka 1 łyżeczka gotowanej mieszanki wieprzowej na każdym z wontonów. Złóż każdy, aby zamknąć i zamknąć krawędzie zawiesiną skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
8
Dodaj wypełnione wontons do koszyka frytkownicy w partiach, aby zachować je przed przepełnieniem i ewentualnie sklejania. Smażyć przez 2 do 3 minut, aż zbrązowieje i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
9
Podawać na ciepło z sosem sojowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn