Naklejki Na Garnek Wieprzowy: Gyoza

Naklejki Na Garnek Wieprzowy: Gyoza
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Naklejki na garnek wieprzowy: Gyoza może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 84 centów za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, mieloną wieprzowinę, olej z pestek winogron i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Gyoza Recipe (Japoński wieprzowina i krewetki Pot Naklejki), Gyoza (Naklejki Na Garnek), oraz Japońskie Naklejki Gyoza Pot.

Instrukcje

1
Zagotuj Skórki wonton w dużym garnku z wodą, aż al dente i dobrze osusz,
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Połóż Skórki wonton na woskowanej powierzchni papieru.
3
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy do 375 stopni F lub zgodnie z instrukcją producenta dla podobnych produktów spożywczych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4
Rozgrzać olej z pestek winogron na patelni na średnim ogniu, aż się połyska, dodać wieprzowinę i doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż zacznie brązowieć, często mieszając. Łyżka off nadmiar tłuszczu z patelni i dodać szalotki, imbir, i sos sojowy. Gotować, aż smaki są dobrze zintegrowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zdejmij z ognia i pozwól odpocząć.
6
Utwórz zawiesinę w małej misce, stopniowo ubijając 2 łyżki wody do skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Łyżka 1 łyżeczka gotowanej mieszanki wieprzowej na każdym z wontonów. Złóż każdy, aby zamknąć i zamknąć krawędzie zawiesiną skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
8
Dodaj wypełnione wontons do koszyka frytkownicy w partiach, aby zachować je przed przepełnieniem i ewentualnie sklejania. Smażyć przez 2 do 3 minut, aż zbrązowieje i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
9
Podawać na ciepło z sosem sojowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn