Naklejki Do Garnków Warzywnych
Naklejki do garnków warzywnych to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 13 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, sos sojowy, piernik i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, oraz Naklejki Na Pot dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła 3/4 szklanki bulionu do wrzenia w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Wymieszaj cebulę, seler, kapustę, grzyby, piernik i czosnek. Gotować od 5 do 8 minut, często mieszając i dodając więcej bulionu, jeśli warzywa zaczną się przyklejać, aż warzywa będą miękkie; zdjąć z ognia. Wymieszać z sosem sojowym i olejem sezamowym.
Usuń mieszankę warzywną z patelni. Wytrzyj patelnię.
Umyj krawędzie 1 wontonowej skóry wodą.
Umieść 1 czubatą łyżeczkę mieszanki warzywnej na środku skóry. Złóż skórę na pół nad wypełnieniem i szczyp krawędzie, aby uszczelnić. Zrób zagniecenia w zamkniętych krawędziach, tworząc plisy po jednej stronie każdej naklejki doniczki. Powtórz z pozostałymi skórkami wonton i mieszanką warzywną.
Spray patelnia z gotowania sprayu; patelnia ciepła na średnim ogniu. Cook pot naklejki na patelni, plisowane boki do góry, o 1 minutę lub do dna są jasnobrązowe.
Dodać pozostałe 3/4 szklanki bulionu. Przykryć i gotować 5 do 8 minut lub do momentu wchłonięcia większości płynu.