Najładniejsza taca-pieczona cytrynowa podeszwa

Najładniejsza taca-pieczona cytrynowa podeszwa
Najładniejsza taca-pieczona sola cytrynowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, dymkę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Jamie Oliver ma 308 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Pieczona Nadziewana Cytrynowa Podeszwa, Letnia taca-pieczony łosoś, oraz Pieczony Kurczak Stroganoff.

Instrukcje

1
To naprawdę proste. Najpierw umyj swoją rybę, a następnie ostrym nożem przebij każdą rybę aż do kości w odstępach 2,5 cm/1 cal po obu stronach. Pozwala to na przenikanie smaku ryby i pozwala na wydostanie się soków z ryb. Rozgrzej piekarnik do 200C / 204° / Gaz
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Zrób sobie miskę i dodaj do niej pomidory, czosnek, oregano lub bazylia, dymkę,ocet balsamiczny, szczyptę soli i pieprzu oraz skórkę i sok z 1 cytryny. Poluzować z kilkoma dobrymi łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i dobrze wymieszać, a następnie rozprowadzić na dnie dużej tacy do pieczenia. Użyj jednego, który zmieści wszystkie 4 Ryby dość ciasno (lub możesz użyć dwóch mniejszych tacek).
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
DymkaDymka
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść rybę na górze do ogona. Teraz dodaj oliwki, pietruszkę, sok i skórkę z drugiej cytryny do miski, w której były pomidory. Poluzuj z odrobiną oliwy z oliwek, a następnie podziel tę mieszankę między ryby, umieszczając równą ilość na środku każdej z nich. Gotować w rozgrzanym piekarniku przez 12 do 15 minut, w zależności od wielkości ryby. Aby sprawdzić, czy są zrobione, weź końcówkę noża i wepchnij go w najgrubszą część ryby. Po zakończeniu ciało łatwo odciągnie się od kości.Po ugotowaniu wyjmij rybę z piekarnika i pozwól im odpocząć przez 3 lub 4 minuty, podczas gdy goście będą przy stole, podasz im Wino i ubierzesz sałatkę. Potem możesz wrócić do ryby. Podziel je przy stole na 4 talerze, upewniając się, że każdy dostaje pomidory i sok łyżką na wierzchu ryby. Cudownie! z obiadów Jamiego
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Tip
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn