Najwyższa Pizza Lasagne

Najwyższa Pizza Lasagne
Przepis Supreme Pizza Lasagna można przygotować w około 2 godziny i 10 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 49 g białka, 65 g tłuszczu i łącznie 923 kalorie. Za 3,7 USD za porcję ten przepis pokrywa 37% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12 osobom. 15416 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Ten przepis z Foodnetwork wymaga papryki, oliwy z oliwek, pomidorów w puszkach i cebuli. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Kilku osobom bardzo smakowało to śródziemnomorskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 95% wyniku, co jest wynikiem super. Supreme Pizza Lasagnan in a Crock Pot, Supreme Pizza i Pizza Supreme są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wlać oliwę z oliwek do dużego garnka i ustawić go na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
30 Uncji Ricotty Z Pełnego Mleka30 Uncji Ricotty Z Pełnego Mleka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 15-uncjowa Puszka Koncentratu Pomidorowego1 15-uncjowa Puszka Koncentratu Pomidorowego
3
Dodaj kiełbasę, mieloną wołowinę i pepperoni i zamieszaj, rozbijając mięso, gdy zacznie się gotować. Kontynuuj smażenie, mieszając od czasu do czasu, aż mięso się zrumieni, a następnie wyjmij mięso na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Do garnka dodaj grzyby, czosnek, paprykę i cebulę i smaż, aż grzyby zmiękną, a pozostałe nabiorą trochę koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodać ponownie mięso, pomidory, koncentrat pomidorowy, pesto, połowę natki pietruszki, 1 łyżeczkę soli, 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu i pokruszone płatki czerwonej papryki. Mieszaj, zmniejsz ogień do małego i gotuj na wolnym ogniu przez 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Dodać czarne oliwki i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
7
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Połącz ricottę i jajka w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj parmezan, resztę pietruszki i pozostałą 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Mieszaj mieszaninę, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Przygotowanie lasagne: Nałóż 4 makarony lasagne na dno dużego prostokątnego naczynia do pieczenia. Połowę mieszanki serowej wyłóż na makaron i wygładź, tworząc płaską warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Na wierzchu ułóż połowę plasterków mozzarelli, a następnie połowę sosu mięsnego. Powtórz te warstwy jeszcze raz i posyp odrobiną parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Piec, aż się rozgrzeje i zacznie bulgotać na wierzchu, od 40 do 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Składniki

681 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki mrożonej kukurydzy (rozmrożonej)1/2 szklanki mrożonej kukurydzy (rozmrożonej)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki794opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepomidory całepomidory całe8lasagna noodles, cooked until al dentelasagna noodles, cooked until al dente2jaja pobijanejaja pobijane680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeświeża mozzarella pokrojona w cienkie plasterkiświeża mozzarella pokrojona w cienkie plasterki20opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgedrobno mielona świeża pietruszkadrobno mielona świeża pietruszka3goździkiczosnek mielonyczosnek mielony2zielona papryka, pokrojona w kostkęzielona papryka, pokrojona w kostkę454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeWłoska kiełbasaWłoska kiełbasa454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepieczarki pokrojone w plasterkipieczarki pokrojone w plasterki454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepieczarki pokrojone w plasterkipieczarki pokrojone w plasterki22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1łyżka czerwony ocet winnycebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę50opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgegrated Parmesan, plus extra for sprinklinggrated Parmesan, plus extra for sprinkling340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeplastry pepperoniplastry pepperoni621 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprzygotowane pestoprzygotowane pesto2czerwona papryka, pokrojona w kostkęczerwona papryka, pokrojona w kostkę1Batoniki toffi HeathCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cmCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm2Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych850opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgericotta pełnotłustaricotta pełnotłusta425opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu

Polecane wino: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Chianti, Montepulciano i Sangiovese to świetny wybór na lasagne. Lasagne dobrze komponuje się z czerwonym winem o średniej treściwości i wyższej kwasowości. Sangiovese, Montepulciano i Chianti pasują do rachunku. Moet & Chandon White Star () z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Moet & Chandon Biała Gwiazda ()
Moet & Chandon Biała Gwiazda ()
White Star to delikatniejszy szampan. Jest dobrze zbalansowane i harmonijne, z subtelnymi aromatami ciepłych tostów i piernika. Finisz utrzymuje się z nutą miodu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia27
Magazyn