Najprostszy makaron świata (Frascarelli) z "Pasta Modern
Najłatwiejszy na świecie makaron (Frascarelli) z ' Pasta Modern może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 886 kalorii, 34g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, gałązkę rozmarynu, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Dynia Carbonara Z Paccheri Z ' Pasta Modern, Spaghetti Cytrynowo-Awokado Z Krewetkami Z " Pasta Modern, oraz Mięsno-gruszkowe ravioli z " Pasta Modern.
Instrukcje
Mąkę z kaszy mannej rozprowadzić na dużej drewnianej desce. W małej misce ubij jajka z 1/2 szklanki (120 ml) wody. Wlać mieszaninę jaj na mąkę, trochę na raz, za pomocą widelca lub gałązki rozmarynu, i wymieszać końcówkami palców, aby utworzyć małe bryłki. W miarę ich powstawania, wymieszaj powstałe bryłki z mąki i przerzuć do przesiewacza siatkowego. Otrząśnij nadmiar mąki i przenieś bryłki na bawełnianą ściereczkę. Powtarzaj, aż mieszanina jaj zostanie zużyta, dodając więcej mąki w razie potrzeby.
Pozostawić bryłki do wyschnięcia na powietrzu przez 2 godziny.
Zagotować 1 kwartę (960 ml) lekko osolonej wody i dodać bryłki makaronu. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut, mieszając od czasu do czasu do miękkości.
Tymczasem na małej patelni podsmażyć 2 łyżki oliwy na średnim ogniu.
Wyjąć mięso z osłonek kiełbasy, dodać go do patelni i gotować, aż będzie lekko rumiane, rozbijając mięso drewnianą łyżką, jak gotuje.
Gdy makaron będzie miękki, rozłóż go na półmisku lub drewnianej desce, a na wierzch kiełbasy i obfite posypanie ogolonym lub startym serem i skropić oliwą z oliwek.