Najlepszy W Historii Lukier Z Kremem Maślanym

Najlepszy W Historii Lukier Z Kremem Maślanym
Najlepszy kiedykolwiek lukier krem masło może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole lukier przepis. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 1G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 43 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka masła, białka jaja, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Football fumble Nutter Brownie Bites (Peanut Butter Brownies with Marshmallow Butter Cream Frosting), Lukier Maślany Podstawowy, oraz Lukier Śmietankowy Z Masłem Dyniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać mleko do wrzenia, a następnie ostudzić. W dużej misce ubić białko jajka na sztywno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać cukier, masło i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
3
Wymieszać z mikserem do dobrze wymieszanego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj schłodzone mleko, a następnie ubijaj, aż będzie ładnie i kremowo. Zajmie około 15 do 20 minut ubijania po dodaniu mleka. Użyj do mróz wszelkiego rodzaju ciasto. Najlepiej przechowywać w lodówce po lukier ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MlekoMleko
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn