Najlepszy Sos Z Indyka

Najlepszy Sos Z Indyka
Need a SOS bezmleczny? Najlepszy sos z indyka może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jeśli masz mix sos z indyka, Indyk kapie, pieprz mielony, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 31 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Prosty pieczony indyk z bogatym sosem indyczym, Miso-natarty Indyk z sosem z indyka, oraz Sos Z Indyka.

Instrukcje

1
Wyjąć opakowanie i umieścić podroby i szyjkę indyka w dużym rondlu z cebulą, selerem, białym pieprzem i mieszanką sosu z indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z IndykaSos Z Indyka
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Indycze SzyjeIndycze Szyje
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wlać bulion z kurczaka na mieszaninę, doprowadzić do duszenia na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
3
Usunąć wątróbkę z indyka i odstawić na bok. Pozostawić na wolnym ogniu przez 2 1/2 więcej godzin. Zapas powinien wynosić około 3 szklanki; w razie potrzeby dodaj więcej bulionu z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Wątróbka Z IndykaWątróbka Z Indyka
4
Usunąć podroby i posiekać je, jeśli chcesz umieścić je z powrotem do sosu. Posiekaj wątrobę w razie potrzeby. Wywar przecedzić do rondla; wyrzucić kości i zużyte warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
WątrobaWątroba
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Po zakończeniu pieczenia indyka wlewamy kapiele do separatora tłuszczu lub miski i odtłuszczamy. W misce ubijamy mąkę szybko wymieszaną z kapiącą patelnią, aż będzie gładka, a następnie mieszamy mąkę do wywaru. Doprowadzić mieszaninę sos na wolnym ogniu na średnim ogniu, stale ubijając, i dodać posiekane podroby, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia12
Magazyn