Najlepszy sos mięsny Carolina BBQ to bezglutenowe przepis z 3 porcjami. Ten sos ma 334 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, musztarda, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 55 minut. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Domowy wegański sos BBQ, Carolina musztardowy sos BBQ i sos octu, oraz Carolina miodowy sos BBQ dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W ciężkim niereaktywnym rondlu wymieszaj musztardę, brązowy cukier, ocet i piwo. Doprawić chili w proszku oraz czarną, białą i cayenne papryką. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu i gotować przez około 20 protokół. Nie gotuj, bo przypalisz cukier i paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Dietetyczna Soda Kremowa
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wymieszać w sosie Worcestershire, masło, i płynny dym. Dusić przez kolejne 15 do 20 minut. Smakować i doprawić ostrym sosem według własnych upodobań.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciekły Dym
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
3
Wlać do szczelnego słoika i przechowywać w lodówce na noc, aby umożliwić mieszanie smaków. Smak octu może być trochę silny, aż sos całkowicie ostygnie.