Najlepszy sos do Spaghetti mamy

Najlepszy sos do Spaghetti mamy
Najlepszy sos spaghetti mamy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru sosu. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 10g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,82 zł za porcję. Jeśli masz sodę oczyszczoną, cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 52 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), Spaghetti z tuńczykiem i sosem pomidorowym (Spaghetti al tonno e pomodoro), oraz Spaghetti alle vongole (Spaghetti z sosem z małży) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondelku wymieszać całe pomidory, sos pomidorowy, pastę pomidorową, wodę, pieczarki, cebulę, czosnek, cukier, sól i pieprz, bazylię oraz 1 szczyptę sody oczyszczonej. Doprowadzić do wrzenia, mieszając. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować przez minimum 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pomidory CałePomidory Całe
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Groch FioletowyGroch Fioletowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wymieszaj kolejną szczyptę sody oczyszczonej; sos się spieni. Gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gęsty i prawie brązowy. Upewnij się, że zeskrobać boki patelni w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Po spożyciu sosu należy wymieszać z parmezanem. Uważaj, aby ser się nie przypalił. Posmakuj sosu. Jeśli jest zbyt pikantny lub kwaśny, dodaj kolejną szczyptę sody oczyszczonej i gotuj kolejne 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
4
Schłodzić, przykryć i przechowywać w lodówce przez noc. Następnego dnia podgrzać i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia36
Rodzaje PotrawSos
Magazyn