Najlepszy sos do Spaghetti mamy

Najlepszy sos do Spaghetti mamy
Najlepszy sos spaghetti mamy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru sosu. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 10g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,82 zł za porcję. Jeśli masz sodę oczyszczoną, cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 52 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), Spaghetti z tuńczykiem i sosem pomidorowym (Spaghetti al tonno e pomodoro), oraz Spaghetti alle vongole (Spaghetti z sosem z małży) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondelku wymieszać całe pomidory, sos pomidorowy, pastę pomidorową, wodę, pieczarki, cebulę, czosnek, cukier, sól i pieprz, bazylię oraz 1 szczyptę sody oczyszczonej. Doprowadzić do wrzenia, mieszając. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować przez minimum 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Pomidory CałePomidory Całe
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Groch FioletowyGroch Fioletowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wymieszaj kolejną szczyptę sody oczyszczonej; sos się spieni. Gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gęsty i prawie brązowy. Upewnij się, że zeskrobać boki patelni w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Po spożyciu sosu należy wymieszać z parmezanem. Uważaj, aby ser się nie przypalił. Posmakuj sosu. Jeśli jest zbyt pikantny lub kwaśny, dodaj kolejną szczyptę sody oczyszczonej i gotuj kolejne 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Groch FioletowyGroch Fioletowy
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
4
Schłodzić, przykryć i przechowywać w lodówce przez noc. Następnego dnia podgrzać i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia36
Rodzaje PotrawSos
Magazyn