Najlepszy Przepis Na Hamburgera

Najlepszy Przepis Na Hamburgera
Najlepszy przepis na hamburgera może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 576 kalorii, 41g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 23 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz mostek, chuck, chuck i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przepis na hamburgera wołowego (Elvis Burger z sałatką i korniszonami), Przepis Na Duck Burger, oraz Śniadanie Przepis Burger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą ostrego noża usuń srebrną skórę i twarde, szorstkie części z uchwytu, mostka i krótkich żeber. Zachowaj skórę i chrząstkę do produkcji bulionu wołowego lub, jeśli okaże się, że są offputting, wyrzuć je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Za pomocą noża odetnij duże kawałki widocznego tłuszczu z trzech różnych rodzajów mięsa. Jakiś tłuszcz może-a właściwie powinien-pozostać. Zarezerwować przycięty tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Pokroić uchwyt, mostek i żeberka na 1-calowe kostki, zachowując trzy rodzaje wołowiny oddzielnie. Zważyć wołowinę, nadal trzymając rodzaje osobno. Powinno się skończyć w sumie około 7 funtów.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4
Posolić kawałki wołowiny, używając 1/2 szklanki soli na 7 funtów mięsa. (Jeśli masz więcej niż 7 funtów mięsa, użyj trochę więcej soli; jeśli masz mniej niż 7 funtów, użyj trochę mniej soli. Potrzebujesz tylko pod łyżką koszernej soli na Funt wołowiny.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Umieść mięso na stojaku z drutu nad blachą do pieczenia, nadal zachowując trzy rodzaje osobno. Przechowywać w lodówce, odkryte, przez 2 dni. Przykryć i schłodzić zarezerwowany tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Gdy jesteś gotowy do zmielenia mięsa, pokroić 1 1/2 funtów zarezerwowanego tłuszczu w kostkę 1/2 cala. (Jeśli masz więcej niż 7 funtów mięsa, użyj trochę więcej tłuszczu; jeśli masz mniej niż 7 funtów mięsa, użyj trochę mniej tłuszczu.) Rezerwować pozostałe kawałki tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Ustaw młynek do mięsa, niezależnie od tego, czy jest to staromodny rodzaj, który zaciska się na blacie, czy przystawka do fantazyjnego robota kuchennego schmancy lub miksera stojącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
8
Zmielić 1 1/2 funtów kostek tłuszczu z mostkiem i żeberka krótkie i niech spadnie do dużej miski. Teraz zamontuj szeroki pasek do lądowania z plastikowej folii na powierzchni roboczej, używając wielu nakładających się warstw folii. Ponownie przeprowadź mieszaninę zmielonego mostka i krótkich żeberek oraz tłuszczu przez szlifierkę, tym razem dodając uchwyt, aby stworzyć odmianę tekstury. Gdy mielone mięso wyłania się z młynka, ostrożnie pozwól, aby kolumny mielonego mięsa opadły obok siebie na plastikową folię w równoległej formacji. Następnie ułóż kolumny mięsa, aby utworzyć jedną dużą kolumnę mielonego mięsa, która ma 5 cali obwodu. Delikatnie owinąć mielone mięso w folię, naciskając wystarczająco mocno, aby kolumna trzymała się razem, ale nie tak mocno, aby skompresować ją zbyt mocno. Dla ułatwienia krojenia, przechowywać w lodówce mielone mięso przez co najmniej godzinę. (W tym momencie można owinąć kolumnę mięsa w kilka warstw folii i przechowywać w lodówce przez kilka dni lub zamrażać do trzech miesięcy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Kiedy jesteś gotowy, aby gotować najlepsze burger, rozpakować kolumnę mielonego mięsa i, za pomocą ostrego noża, pokroić go do postaci jak najwięcej najlepszych kotlety burger, jak chcesz, każdy 3/4 do 1 cala grubości. Roztopić część zarezerwowanego tłuszczu na patelni lub na dużej, korzystnie żeliwnej patelni na średnim ogniu. W tym samym czasie, podgrzać inny duży, ale nie rozmrożone patelni lub patelni na średnim ogniu. Sear każdy patty, bez ruszania go, przez 60 do 90 sekund. Powinna powstać skorupa. Za pomocą cienkiej metalowej szpatułki Odwróć paszteciki i ostrożnie przesącz drugą stronę przez 45 do 60 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
10
Przenieść paszteciki na patelni ungreased na średnim ogniu, aby zakończyć gotowanie do pożądanej doneness i aby umożliwić niektóre smaru do drenażu. Dokładna ilość czasu zależy od tego, jak lubisz hamburgera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
11
Przenieś hamburgery do ciepłego miejsca na kolejne 2 minuty, aby odpocząć i odcedzić. (W Mission Street Food używają stojaka z drutu ustawionego około cala nad patelnią. Uważamy, że stojak chłodzący drut ustawiony na blasze do pieczenia w niskim piekarniku również załatwi sprawę.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
12
Złóż hamburgera, jak tylko zechcesz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje60
Ocena Zdrowia19
Magazyn