Najlepszy Kiedykolwiek Hot Karczoch Dip

Najlepszy Kiedykolwiek Hot Karczoch Dip
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Najlepszy kiedykolwiek gorący Dip karczoch może być znakomity przepis, aby spróbować. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 599 kalorii, 18g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ser mozzarella, majonez, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W płytkim naczyniu do pieczenia połączyć karczochy serca, ser mozzarella, parmezan i majonez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Karczochy SercaKarczochy Serca
ParmezanParmezan
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec przez 45 minut, lub aż gorące i bąbelkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W razie potrzeby posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
5
Podawać na gorąco z chipsami tortilla lub krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy TortillaChipsy Tortilla
KrakersyKrakersy
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn