Najlepszy Grecki Faszerowany Indyk

Najlepszy Grecki Faszerowany Indyk
Najlepszy Grecki faszerowany Indyk może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 18 i kosztuje $5.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 230g białka, 82g tłuszczu, oraz w sumie 1883 kalorie. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, cebuli, masła i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Greckie Klopsiki Z Indyka, Greckie Burgery Z Indyka, oraz Slidery Z Indyka Greckiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Spłucz indyka wewnątrz i na zewnątrz i osusz papierowymi ręcznikami. Natrzyj sok z cytryny na całym indyku i wewnątrz jamy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Roztopić 1/4 szklanki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę i gotować przez około 5 protokół, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać posiekane wątróbki i zmieloną jagnięcinę. Gotować, mieszając do kruszonki, aż równomiernie rumiane. Wymieszać z ryżem, cynamonem, miętą i koncentratem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Mielona JagnięcinaMielona Jagnięcina
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Groszek Goya®Groszek Goya®
5
Wymieszać w 1 szklance wody, doprawić solą i pieprzem. Gotować na małym ogniu przez 10 minut, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Napełnij indyka mieszanką farszu i kratownicą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
7
Umieścić na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia, a pozostałe 2 szklanki wody wlać do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Wymieszać pozostały sok z cytryny i roztopione masło. To jest sos fastrygujący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
9
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, a następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuować pieczenie przez kolejne 2 godziny lub aż temperatura wewnętrzna najgrubszej części uda osiągnie 180 stopni F (80 stopni C). Podlewać od czasu do czasu roztopionym masłem i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia59
Magazyn