Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj najlepszego budyniu chlebowego. Ten przepis służy 10. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 597 kalorii. Mieszanka brandy, pekan, chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 202 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, Maltański budyń chlebowy (przy użyciu czerstwego chleba), oraz budyń z masłem chlebowym, jak zrobić budyń z masłem chlebowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. nasmaruj 13 przez 9 przez 2-calową patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
W misce wymieszać cukier granulowany, jajka i mleko; dodać wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Wanilia
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
3
Wlać chleb w kostkę i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
4
W innej misce, wymieszać i pokruszyć razem brązowy cukier, masło, i pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Masło
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
5
Wlać mieszaninę chleba do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Posypać brązową mieszaninę cukru na górze i piec przez 35 do 45 protokół, lub aż zestaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Wymieszać granulowany cukier, masło, jajko i wanilię w rondlu na średnim ogniu. Mieszać razem, aż cukier się stopi.