Najlepsze Ciasta Krabowe
Najlepsze ciasta krabowe to pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 508 kalorii, 29g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 484 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać kliny cytryny, olej roślinny, mięso kraba Jumbo lump, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Ciasta Krabowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz kraba, majonez, zioła (jeśli używasz) i 1 jajko w dużej misce i złóż delikatnie łopatką, aż do połączenia, uważając, aby nie rozbić dużych grudek kraba.
Umieść arkusz folii aluminiowej około 12 - na 18-cali na powierzchni roboczej z krótkim końcem równoległym do krawędzi stołu.
Przenieść mieszaninę kraba do folii, tworząc go w chropowaty dziennik około 6 cali szerokości, począwszy od około 4 cali od dna folii.
Ostrożnie podnieś dolną krawędź folii i podnieś ją nad kłodą kraba.
Zwiń kłódkę od siebie, aż zostanie całkowicie owinięta folią, a następnie przekręć końce, tworząc ciasną rolkę o szerokości od 6 do 8 cali i średnicy od 3 do 4 cali.
Kłodę umieścić na tacy lub talerzu i przenieść do zamrażarki, aż lekko usztywnione, 20 do 25 minut.
Wyjmij kłodę z zamrażarki i za pomocą ostrego noża szefa kuchni odetnij jeden ze skręconych końców.
Usunąć mieszaninę kraba od wewnątrz skręconego końca i rezerwy. Pokrój dziennik na 4 do 6 pojedynczych dysków o grubości około 1 1/2 cala każdy.
Przenieś dyski (z ich folią) do obramowanej blachy do pieczenia cut-side down.
Połącz dowolną mieszaninę krabów usuniętą ze skręconych końców i uformuj w ciasto krabowe o swobodnej formie i umieść na tacy wraz z owiniętymi folią dyskami.
Przenieść do zamrażarki, aż dyski będą stosunkowo sztywne, około 20 do 25 minut dłużej.
Umieścić pozostałe jajko w małej misce i ubić do uzyskania jednorodności.
Umieścić bułkę tartą w drugiej małej misce. Pracując jeden dysk kraba na raz, podnieś, chwytając krawędzie wyłożone folią. Zanurz jedną ściętą powierzchnię w jajku, a następnie w bułce tartej, delikatnie naciskając, aby przylegać. Powrót do blachy do pieczenia, wyciąć stronę w dół i powtórzyć z pozostałych dysków (w tym dysku wolnej formie).
Dostosuj stojak piekarnika do 6 cali poniżej elementu brojlerów i rozgrzej brojlery do wysokości.
Rozgrzać olej i masło w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż pienienie ustąpi.
Dodaj ciastka krabowe, panierowane strona w dół i gotować, wirując od czasu do czasu, przez 3 protokół. Ostrożnie odklej folię z każdego ciasta opuszkami palców, nie podnosząc ciasta. Folię należy wyrzucić. Kontynuuj gotowanie, wirując patelnię od czasu do czasu, aż spód ciastek krabowych będzie jasnobrązowy, o 2 minuty dłużej (sprawdź pod spodem cienką elastyczną metalową szpatułką ,ale uważaj, aby nie złamać ciastek krabowych, będą kruche)
Chwyć uchwyt patelni i przechyl ją w swoją stronę, aby tłuszcz zbierał się na dnie. Użyj łyżki do baste każde ciasto z tłuszczu, upewniając się, że jest całkowicie pokryte, a następnie przenieść patelnię do brojlerów. Broil aż światło złoty brąz na wierzchu i krab ciasta są gotowane przez (natychmiastowy termometr odczytu włożony do ich środka powinien zarejestrować 145 do 71°), o 5 protokół.
Przenieś placki krabowe panierowane bokiem do dołu na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Odwróć ciastka krabowe i dopraw solą.
Podawać natychmiast z dodatkowym pikantnym sosem tatarskim lub klinami cytrynowymi.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.