Najlepsze Ciasta Krabowe

Najlepsze Ciasta Krabowe
Najlepsze ciasta krabowe to pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 508 kalorii, 29g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 484 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać kliny cytryny, olej roślinny, mięso kraba Jumbo lump, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Ciasta Krabowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kraba, majonez, zioła (jeśli używasz) i 1 jajko w dużej misce i złóż delikatnie łopatką, aż do połączenia, uważając, aby nie rozbić dużych grudek kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
KrabKrab
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieść arkusz folii aluminiowej około 12 - na 18-cali na powierzchni roboczej z krótkim końcem równoległym do krawędzi stołu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
3
Przenieść mieszaninę kraba do folii, tworząc go w chropowaty dziennik około 6 cali szerokości, począwszy od około 4 cali od dna folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
4
Ostrożnie podnieś dolną krawędź folii i podnieś ją nad kłodą kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
5
Zwiń kłódkę od siebie, aż zostanie całkowicie owinięta folią, a następnie przekręć końce, tworząc ciasną rolkę o szerokości od 6 do 8 cali i średnicy od 3 do 4 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6
Kłodę umieścić na tacy lub talerzu i przenieść do zamrażarki, aż lekko usztywnione, 20 do 25 minut.
7
Wyjmij kłodę z zamrażarki i za pomocą ostrego noża szefa kuchni odetnij jeden ze skręconych końców.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
8
Usunąć mieszaninę kraba od wewnątrz skręconego końca i rezerwy. Pokrój dziennik na 4 do 6 pojedynczych dysków o grubości około 1 1/2 cala każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
9
Przenieś dyski (z ich folią) do obramowanej blachy do pieczenia cut-side down.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
10
Połącz dowolną mieszaninę krabów usuniętą ze skręconych końców i uformuj w ciasto krabowe o swobodnej formie i umieść na tacy wraz z owiniętymi folią dyskami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
11
Przenieść do zamrażarki, aż dyski będą stosunkowo sztywne, około 20 do 25 minut dłużej.
12
Umieścić pozostałe jajko w małej misce i ubić do uzyskania jednorodności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Umieścić bułkę tartą w drugiej małej misce. Pracując jeden dysk kraba na raz, podnieś, chwytając krawędzie wyłożone folią. Zanurz jedną ściętą powierzchnię w jajku, a następnie w bułce tartej, delikatnie naciskając, aby przylegać. Powrót do blachy do pieczenia, wyciąć stronę w dół i powtórzyć z pozostałych dysków (w tym dysku wolnej formie).
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
KrabKrab
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
14
Dostosuj stojak piekarnika do 6 cali poniżej elementu brojlerów i rozgrzej brojlery do wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
15
Rozgrzać olej i masło w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż pienienie ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
16
Dodaj ciastka krabowe, panierowane strona w dół i gotować, wirując od czasu do czasu, przez 3 protokół. Ostrożnie odklej folię z każdego ciasta opuszkami palców, nie podnosząc ciasta. Folię należy wyrzucić. Kontynuuj gotowanie, wirując patelnię od czasu do czasu, aż spód ciastek krabowych będzie jasnobrązowy, o 2 minuty dłużej (sprawdź pod spodem cienką elastyczną metalową szpatułką ,ale uważaj, aby nie złamać ciastek krabowych, będą kruche)
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
17
Chwyć uchwyt patelni i przechyl ją w swoją stronę, aby tłuszcz zbierał się na dnie. Użyj łyżki do baste każde ciasto z tłuszczu, upewniając się, że jest całkowicie pokryte, a następnie przenieść patelnię do brojlerów. Broil aż światło złoty brąz na wierzchu i krab ciasta są gotowane przez (natychmiastowy termometr odczytu włożony do ich środka powinien zarejestrować 145 do 71°), o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
18
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
19
Przenieś placki krabowe panierowane bokiem do dołu na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Odwróć ciastka krabowe i dopraw solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
20
Podawać natychmiast z dodatkowym pikantnym sosem tatarskim lub klinami cytrynowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Sos TatarskiSos Tatarski
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn