Najlepsze Ciasta Krabowe

Najlepsze Ciasta Krabowe
Najlepsze ciasta krabowe to pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 508 kalorii, 29g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 484 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać kliny cytryny, olej roślinny, mięso kraba Jumbo lump, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Ciasta Krabowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kraba, majonez, zioła (jeśli używasz) i 1 jajko w dużej misce i złóż delikatnie łopatką, aż do połączenia, uważając, aby nie rozbić dużych grudek kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
KrabKrab
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Umieść arkusz folii aluminiowej około 12 - na 18-cali na powierzchni roboczej z krótkim końcem równoległym do krawędzi stołu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
3
Przenieść mieszaninę kraba do folii, tworząc go w chropowaty dziennik około 6 cali szerokości, począwszy od około 4 cali od dna folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
4
Ostrożnie podnieś dolną krawędź folii i podnieś ją nad kłodą kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
5
Zwiń kłódkę od siebie, aż zostanie całkowicie owinięta folią, a następnie przekręć końce, tworząc ciasną rolkę o szerokości od 6 do 8 cali i średnicy od 3 do 4 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Kłodę umieścić na tacy lub talerzu i przenieść do zamrażarki, aż lekko usztywnione, 20 do 25 minut.
7
Wyjmij kłodę z zamrażarki i za pomocą ostrego noża szefa kuchni odetnij jeden ze skręconych końców.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
8
Usunąć mieszaninę kraba od wewnątrz skręconego końca i rezerwy. Pokrój dziennik na 4 do 6 pojedynczych dysków o grubości około 1 1/2 cala każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
9
Przenieś dyski (z ich folią) do obramowanej blachy do pieczenia cut-side down.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
10
Połącz dowolną mieszaninę krabów usuniętą ze skręconych końców i uformuj w ciasto krabowe o swobodnej formie i umieść na tacy wraz z owiniętymi folią dyskami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
11
Przenieść do zamrażarki, aż dyski będą stosunkowo sztywne, około 20 do 25 minut dłużej.
12
Umieścić pozostałe jajko w małej misce i ubić do uzyskania jednorodności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
13
Umieścić bułkę tartą w drugiej małej misce. Pracując jeden dysk kraba na raz, podnieś, chwytając krawędzie wyłożone folią. Zanurz jedną ściętą powierzchnię w jajku, a następnie w bułce tartej, delikatnie naciskając, aby przylegać. Powrót do blachy do pieczenia, wyciąć stronę w dół i powtórzyć z pozostałych dysków (w tym dysku wolnej formie).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
KrabKrab
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
14
Dostosuj stojak piekarnika do 6 cali poniżej elementu brojlerów i rozgrzej brojlery do wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
15
Rozgrzać olej i masło w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż pienienie ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
16
Dodaj ciastka krabowe, panierowane strona w dół i gotować, wirując od czasu do czasu, przez 3 protokół. Ostrożnie odklej folię z każdego ciasta opuszkami palców, nie podnosząc ciasta. Folię należy wyrzucić. Kontynuuj gotowanie, wirując patelnię od czasu do czasu, aż spód ciastek krabowych będzie jasnobrązowy, o 2 minuty dłużej (sprawdź pod spodem cienką elastyczną metalową szpatułką ,ale uważaj, aby nie złamać ciastek krabowych, będą kruche)
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
17
Chwyć uchwyt patelni i przechyl ją w swoją stronę, aby tłuszcz zbierał się na dnie. Użyj łyżki do baste każde ciasto z tłuszczu, upewniając się, że jest całkowicie pokryte, a następnie przenieść patelnię do brojlerów. Broil aż światło złoty brąz na wierzchu i krab ciasta są gotowane przez (natychmiastowy termometr odczytu włożony do ich środka powinien zarejestrować 145 do 71°), o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
18
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
19
Przenieś placki krabowe panierowane bokiem do dołu na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Odwróć ciastka krabowe i dopraw solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
20
Podawać natychmiast z dodatkowym pikantnym sosem tatarskim lub klinami cytrynowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Sos TatarskiSos Tatarski
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn