Najlepsze Ciasta Krabowe

Najlepsze Ciasta Krabowe
Najlepsze ciasta krabowe to pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 508 kalorii, 29g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 484 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać kliny cytryny, olej roślinny, mięso kraba Jumbo lump, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Ciasta Krabowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kraba, majonez, zioła (jeśli używasz) i 1 jajko w dużej misce i złóż delikatnie łopatką, aż do połączenia, uważając, aby nie rozbić dużych grudek kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
KrabKrab
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść arkusz folii aluminiowej około 12 - na 18-cali na powierzchni roboczej z krótkim końcem równoległym do krawędzi stołu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Przenieść mieszaninę kraba do folii, tworząc go w chropowaty dziennik około 6 cali szerokości, począwszy od około 4 cali od dna folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Ostrożnie podnieś dolną krawędź folii i podnieś ją nad kłodą kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Zwiń kłódkę od siebie, aż zostanie całkowicie owinięta folią, a następnie przekręć końce, tworząc ciasną rolkę o szerokości od 6 do 8 cali i średnicy od 3 do 4 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Kłodę umieścić na tacy lub talerzu i przenieść do zamrażarki, aż lekko usztywnione, 20 do 25 minut.
7
Wyjmij kłodę z zamrażarki i za pomocą ostrego noża szefa kuchni odetnij jeden ze skręconych końców.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
8
Usunąć mieszaninę kraba od wewnątrz skręconego końca i rezerwy. Pokrój dziennik na 4 do 6 pojedynczych dysków o grubości około 1 1/2 cala każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
9
Przenieś dyski (z ich folią) do obramowanej blachy do pieczenia cut-side down.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
10
Połącz dowolną mieszaninę krabów usuniętą ze skręconych końców i uformuj w ciasto krabowe o swobodnej formie i umieść na tacy wraz z owiniętymi folią dyskami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
11
Przenieść do zamrażarki, aż dyski będą stosunkowo sztywne, około 20 do 25 minut dłużej.
12
Umieścić pozostałe jajko w małej misce i ubić do uzyskania jednorodności.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Umieścić bułkę tartą w drugiej małej misce. Pracując jeden dysk kraba na raz, podnieś, chwytając krawędzie wyłożone folią. Zanurz jedną ściętą powierzchnię w jajku, a następnie w bułce tartej, delikatnie naciskając, aby przylegać. Powrót do blachy do pieczenia, wyciąć stronę w dół i powtórzyć z pozostałych dysków (w tym dysku wolnej formie).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
KrabKrab
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
14
Dostosuj stojak piekarnika do 6 cali poniżej elementu brojlerów i rozgrzej brojlery do wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
15
Rozgrzać olej i masło w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż pienienie ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
16
Dodaj ciastka krabowe, panierowane strona w dół i gotować, wirując od czasu do czasu, przez 3 protokół. Ostrożnie odklej folię z każdego ciasta opuszkami palców, nie podnosząc ciasta. Folię należy wyrzucić. Kontynuuj gotowanie, wirując patelnię od czasu do czasu, aż spód ciastek krabowych będzie jasnobrązowy, o 2 minuty dłużej (sprawdź pod spodem cienką elastyczną metalową szpatułką ,ale uważaj, aby nie złamać ciastek krabowych, będą kruche)
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
17
Chwyć uchwyt patelni i przechyl ją w swoją stronę, aby tłuszcz zbierał się na dnie. Użyj łyżki do baste każde ciasto z tłuszczu, upewniając się, że jest całkowicie pokryte, a następnie przenieść patelnię do brojlerów. Broil aż światło złoty brąz na wierzchu i krab ciasta są gotowane przez (natychmiastowy termometr odczytu włożony do ich środka powinien zarejestrować 145 do 71°), o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
18
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
19
Przenieś placki krabowe panierowane bokiem do dołu na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Odwróć ciastka krabowe i dopraw solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
20
Podawać natychmiast z dodatkowym pikantnym sosem tatarskim lub klinami cytrynowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Sos TatarskiSos Tatarski
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn