Najlepsze burgery Brandi

Najlepsze burgery Brandi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj najlepszych hamburgerów Brandi. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 26g białka, oraz 6G tłuszczu. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, zupa cebulowa mix, mielonej wołowiny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Podobne przepisy to Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), Burgery tatarskie-są to smaczne małe burgery, które każdy pokocha, oraz Tex-Mex Hamburgery Texotic-Hamburgery Mexotic.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
W dużej misce, połączyć wołowinę, zupa cebulowa mix, woda, ostry sos i bułka tarta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
Bułka TartaBułka Tarta
Ostry SosOstry Sos
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dobrze wymieszać i uformować w paszteciki.
4
Grill paszteciki na średnim dużym ogniu przez 10 do 20 minut, lub do pożądanej doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn