Najlepsze kasztany wodne owinięte boczkiem mogą być tylko napojem, którego szukasz. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 305 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz boczek, brązowy cukier, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 24%. Podobne przepisy to Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, oraz Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem.
Instrukcje
1
Kasztany wodne moczyć w misce z sosem sojowym przez co najmniej 3 godziny; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany Wodne
Sos Sojowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Owinąć każdy kasztan wodny kawałkiem boczku; zabezpieczyć wykałaczką i ułożyć na płytkim naczyniu do pieczenia. Powtórzyć z pozostałymi kasztanami wodnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany Wodne
KASZTANY JADALNE
Boczek
Woda
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Wykałaczki
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bekon będzie chrupiący, 25 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
W międzyczasie wymieszaj brązowy cukier, majonez i sos chili w misce, aż sos zanurzeniowy będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Zanurzania
Brązowy Cukier
Sos Chili
Majonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Podawać zawinięte w boczek kasztany wodne z sosem zanurzeniowym.