Najlepsza zupa z kurczaka Fajita może być po prostu bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 6. Za 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To danie główne ma 600 kalorii, 29g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiego jedzenia. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy ryż, mieszankę meksykańskich serów, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, który jest solidny. Spróbuj Kurczak Fajita, Kurczak Fajita, oraz Kurczak Fajita dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku na średnim ogniu gotuj i mieszaj kurczaka, paprykę i cebulę na oleju, aż warzywa będą chrupiące. Dodaj wodę, kukurydzę, ryż, sos enchilada, chili i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 35-40 minut lub do miękkości ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Enchilada
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Zupa w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Riesling. Chowder może skorzystać z chrupiącej bieli, aby przeciąć bogaty, kremowy bulion-lub możesz pójść na całość lub wrócić do domu z bogatym, maślanym chardonnay. Kumeu River Hunting Hill Chardonnay z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Kumeu River Hunting Hill Chardonnay
To wino ma pachnące aromaty kwiatu cytryny / limonki na nosie, które są typowe dla uroczych perfum z owoców uprawianych w Hunting Hill. Rocznik 2013 został dotknięty wiosennymi przymrozkami, a kolejne plony były w przybliżeniu o połowę mniejsze niż zwykle. Lato było jednym z najlepszych w historii, a winogrona były pięknie czyste, dojrzałe i intensywnie aromatyzowane, tworząc wino o intensywnej koncentracji i złożoności, które będzie bardzo długowieczne.