Najlepsza Zapiekanka Z Zielonej Fasoli
Przepis najlepszy w historii zapiekanka z zieloną fasolą może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 10 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.01 za porcję. 49 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, rosół z kurczaka, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli Tex-Mex dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F.
Połączyć cebulę, mąkę, panko i sól w dużej misce i wrzucić do połączenia. Przykryj patelnię z nieprzywierającym sprayem do gotowania i równomiernie rozłóż cebulę na patelni.
Umieść patelnię na środkowej półce piekarnika i piec do złotego koloru, około 30 protokół. Wrzucić cebulę 2 do 3 razy podczas gotowania. Po zakończeniu wyjąć z piekarnika i odstawić do użycia. Wyłącz piekarnik do 400 stopni F.
Podczas gotowania cebuli, przygotować fasolę. Przynieś galon wody i 2 łyżki soli do wrzenia w rondlu 8-litrowym.
Dodać fasolę i blanszować przez 5 minut.
Odcedzić w durszlaku i natychmiast zanurzyć fasolę w dużej misce z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Roztopić masło w 12-calowej patelni żeliwnej ustawionej na średnim ogniu.
Dodać grzyby, 1 łyżeczkę soli i pieprzu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby zaczną rezygnować z niektórych swoich płynów, około 4 do 5 minut.
Dodać czosnek i gałkę muszkatołową i nadal gotować przez kolejne 1 do 2 protokół.
Mąkę posypać mieszaniną i wymieszać do połączenia. Gotować przez 1 minutę.
Dodaj bulion i gotuj na wolnym ogniu przez 1 minutę. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i dodaj pół na pół. Gotować, aż mieszanina zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, około 6 do 8 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać w 1/4 cebuli i wszystkich fasoli szparagowej. Wierzch z pozostałą cebulą.
Umieścić w piekarniku i piec do bąbelków, około 15 protokół.
Wyjąć i podawać natychmiast.