Najlepsza Włoska Zupa Z Kiełbasą
Najlepsza włoska zupa z kiełbasą to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 597 kalorii, 24g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Przepis ten zachwycił 2233 osoby. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka pomidorów, szpinak fettuccine makaron, Wino, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Włoska Zupa Z Kiełbasą, Włoska Zupa Z Kiełbasą, oraz Włoska Zupa Z Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku gotować kiełbasę na średnim ogniu, aż zbrązowieje.
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Odcedzić tłuszcz z patelni, zastrzegając 3 łyżki stołowe.
Czosnek i cebulę gotować w zastrzeżonym tłuszczu przez 2 do 3 minut. Wymieszać pomidory, wino, bulion, bazylia i oregano.
Przełożyć do wolnej kuchenki i wymieszać z kiełbasą, cukinią, papryką i pietruszką.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4 do 6 godzin.
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do wrzenia. Makaron gotować we wrzącej wodzie, aż al dente, o 7 protokół.
Spuścić wodę i dodać makaron do wolnej kuchenki. Dusić kilka minut, a przed podaniem doprawić solą i pieprzem.