Najlepsza Lasagna na świecie

Najlepsza Lasagna na świecie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj najlepszego Lasagnanu na świecie. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 519 kalorii. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, ser ricotta, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Najlepsza Lasagna na świecie, Najlepsza Lasagna na świecie, oraz Najlepsze na świecie Roll upy Lasagna.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku, gotować kiełbasę, mielona wołowina, cebula, i czosnek na średnim ogniu, aż dobrze rumiane. Wymieszać pokruszone pomidory, pastę pomidorową, sos pomidorowy i wodę. Doprawić cukrem, bazylią, nasionami kopru włoskiego, włoską przyprawą, 1 łyżką soli, pieprzem i 2 łyżkami natki pietruszki. Dusić, pod przykryciem, przez około 1 1/2 godziny, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Pokruszone PomidoryPokruszone Pomidory
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
CebulaCebula
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Makaron z lasagne gotować we wrzącej wodzie przez 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Makaron odsączyć i spłukać zimną wodą. W misce wymieszać ser ricotta z jajkiem, pozostałą pietruszką i 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
MakaronyMakarony
Pietruszka-naćPietruszka-nać
WodaWoda
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Aby zmontować, rozprowadzić 1 1/2 szklanki sosu mięsnego na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali. Ułóż 6 makaronów wzdłuż na sosie mięsnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Posmarować połową mieszanki sera ricotta. Na wierzchu jedną trzecią plasterków sera mozzarella. Łyżka 1 1/2 szklanki sosu mięsnego na mozzarella, i posypać 1/4 szklanki parmezanu. Powtórz warstwy, a następnie polej pozostałą mozzarellą i parmezanem. Przykryć folią: aby zapobiec przywieraniu, spryskaj folię sprayem do gotowania lub upewnij się, że folia nie dotyka sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
ParmezanParmezan
Ser RicottaSer Ricotta
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SerSer
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć folię i piec dodatkowe 25 minut. Schłodzić przez 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia17
Magazyn