Najlepsza kanapka BLT

Najlepsza kanapka BLT
Najlepsza kanapka BLT wymaga ok. 11 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 13g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, musztardę w proszku, liście sałaty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Sałatka BLT, Sałatka BLT, oraz Black Eyed Peas Sandwich ~ Lobia Sandwich ~ Indian Sandwich s dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miejsce boczek na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wymieszać razem musztardę w proszku, curry i płatki czerwonej papryki. Jak tylko obrócisz boczek, posyp mieszankę przypraw na ugotowaną stronę boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
3
Sałatę i pomidora ułożyć na kromce pieczywa tostowego, następnie polać przyprawionym boczkiem. Wierzch z drugą kromką chleba tostowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W11 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn