Nagrodzony przez Szefa Kuchni Gerarda sos sałatkowy Cezar
Nagrodzony przez Szefa Kuchni Gerarda sos sałatkowy Cezar wymaga mniej więcej 30 minut od początku do końca. Na 1,46 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Mieszanka pieprzu, oliwa z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chrupiąca Sałatka z makaronem * wielokrotnie nagradzana*, Nagradzana Pizza, oraz Nagradzane Chili Jima.
Instrukcje
Zmiażdżyć pietruszkę, zieloną cebulę, sól selera, oregano, bazylia, czarny pieprz, papryka i ząbki czosnku razem, aby utworzyć pastę.
Połącz pastę z oliwą z oliwek, winem burgundzkim, octem winnym białym i duszonymi pomidorami w mikserze.
Wymieszać przez 5 minut. Przechowywać w lodówce. Dobrze wymieszać przed podaniem.