Nadziewany Chleb Truskawkowy
Nadziewany chleb truskawkowy to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Dzień Matki. Jeśli masz pod ręką barwniki spożywcze, truskawki, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Tosty Francuskie Wypełnione Dżemem Truskawkowym, Sernik Z Nadzieniem Truskawkowym W Słoiku, oraz Nadziewane Truskawkami Brownie Bites.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj dwie patelnie bochenkowe 9x5 cali.
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, sól, cynamon i sodę oczyszczoną.
Dodać olej, ubite jajka, barwnik spożywczy; dobrze wymieszać.
Truskawki odcedzić i zarezerwować 1/2 szklanki soku do nadzienia. Wchodzisz w odsączonych truskawek.
Równomiernie wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 do 60 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta.
Pozostaw do ostygnięcia na patelni przez 10 minut, a następnie wyjmij do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
W średniej misce wymieszać serek śmietankowy z 1/2 szklanki zarezerwowanego soku truskawkowego. Pokrój Bochenek dwa razy poziomo, aby uzyskać trzy warstwy.
Rozłóż mieszankę twarogu między warstwami i złóż Bochenek. Owinąć bochenki w plastik i schłodzić w lodówce, aby ustawić nadzienie. Pokroić i podawać schłodzone.