Nadziewany Chleb Truskawkowy

Nadziewany Chleb Truskawkowy
Nadziewany chleb truskawkowy to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Dzień Matki. Jeśli masz pod ręką barwniki spożywcze, truskawki, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Tosty Francuskie Wypełnione Dżemem Truskawkowym, Sernik Z Nadzieniem Truskawkowym W Słoiku, oraz Nadziewane Truskawkami Brownie Bites.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj dwie patelnie bochenkowe 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, sól, cynamon i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Dodać olej, ubite jajka, barwnik spożywczy; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Truskawki odcedzić i zarezerwować 1/2 szklanki soku do nadzienia. Wchodzisz w odsączonych truskawek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5
Równomiernie wlać ciasto do przygotowanych patelni.
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 do 60 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Pozostaw do ostygnięcia na patelni przez 10 minut, a następnie wyjmij do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
W średniej misce wymieszać serek śmietankowy z 1/2 szklanki zarezerwowanego soku truskawkowego. Pokrój Bochenek dwa razy poziomo, aby uzyskać trzy warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
9
Rozłóż mieszankę twarogu między warstwami i złóż Bochenek. Owinąć bochenki w plastik i schłodzić w lodówce, aby ustawić nadzienie. Pokroić i podawać schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn