Nadziewane Słodkie Cebule

Nadziewane Słodkie Cebule
Faszerowana słodka cebula może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,99 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 382 kalorii, 12g białka, oraz 21g tłuszczu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny i 45 minut. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką cukinię, bułkę tartą, ząbek czosnku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 40%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Nadziewane Słodkie Cebule, Nadziewane Słodkie Cebule, oraz Nadziewane Słodkie Cebule.

Instrukcje

1
Obierz cebulę i pokrój 1/4 cala. pokrój od góry i dołu. Ostrożnie pokrój i usuń środek każdej cebuli, pozostawiając 1/2 cala. skorupa; posiekać usuniętą cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2
Na dużej patelni podsmaż cukinię, czosnek i posiekaną cebulę na oleju do miękkości i zredukowania soków. Dodaj bazylię, tymianek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zdjąć z ognia. Dodaj bułkę tartą, boczek i parmezan. Napełnij muszle cebuli mieszanką cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Umieść w natłuszczonym 3-lub 4-qt. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
5
Dodaj bulion do wolnej kuchenki. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4-5 godzin lub do miękkości cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn