Nadziewane pstrągi rubinowe, koper włoski, szalotki i zioła
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj nadziewanego pstrąga Ruby, kopru włoskiego, szalotki i ziół. Jedna porcja zawiera 718 kalorii, 75g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.74 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 24 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rubinowego pstrąga, rzodkiewkę, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Arbuz, lemoniada i jagodowe lody jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pstrąg nadziewany kuskusem, migdałami i ziołami, Sałatka z buraków rubinowych z koprem włoskim i orzechami włoskimi, oraz Kremowa pieczona Polenta z ziołami, szalotki i sałatka z prażonego ziemniaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 260°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Umieść stojak na najniższym poziomie. Otwórz pstrąga, aby odsłonić mięso. Doprawić solą i przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Pstrąg
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Na miąższ równomiernie ułożyć cytrynę i koper włoski i złożyć rybę. Lekko naoliwić i przyprawić rybę z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Rozrzucić Koper i scallion na patelni arkusza lub dużej patelni żeliwnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Połóż pstrąga na patelni. Smażyć rybę przez 6 do 8 minut. Ustaw brojlery na wysokim poziomie i przenieś ryby na najwyższy poziom. Przenieś rybę pod brojlerem i piecz kolejne 5 do 7 minut, aż skóra będzie chrupiąca, a warzywa rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Umieść rybę na pojedynczych talerzach. Warzywa rozsypać na rybie. Wyciśnij pół cytryny na każdej rybie. Wykończ rzodkiewką, ziołami, oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji