Nadziewane pstrągi rubinowe, koper włoski, szalotki i zioła

Nadziewane pstrągi rubinowe, koper włoski, szalotki i zioła
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj nadziewanego pstrąga Ruby, kopru włoskiego, szalotki i ziół. Jedna porcja zawiera 718 kalorii, 75g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.74 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 24 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rubinowego pstrąga, rzodkiewkę, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Arbuz, lemoniada i jagodowe lody jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pstrąg nadziewany kuskusem, migdałami i ziołami, Sałatka z buraków rubinowych z koprem włoskim i orzechami włoskimi, oraz Kremowa pieczona Polenta z ziołami, szalotki i sałatka z prażonego ziemniaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 260°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść stojak na najniższym poziomie. Otwórz pstrąga, aby odsłonić mięso. Doprawić solą i przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
PstrągPstrąg
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Na miąższ równomiernie ułożyć cytrynę i koper włoski i złożyć rybę. Lekko naoliwić i przyprawić rybę z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
4
Rozrzucić Koper i scallion na patelni arkusza lub dużej patelni żeliwnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Połóż pstrąga na patelni. Smażyć rybę przez 6 do 8 minut. Ustaw brojlery na wysokim poziomie i przenieś ryby na najwyższy poziom. Przenieś rybę pod brojlerem i piecz kolejne 5 do 7 minut, aż skóra będzie chrupiąca, a warzywa rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Umieść rybę na pojedynczych talerzach. Warzywa rozsypać na rybie. Wyciśnij pół cytryny na każdej rybie. Wykończ rzodkiewką, ziołami, oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn