Nadziewane pstrągi rubinowe, koper włoski, szalotki i zioła
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj nadziewanego pstrąga Ruby, kopru włoskiego, szalotki i ziół. Jedna porcja zawiera 718 kalorii, 75g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.74 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 24 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rubinowego pstrąga, rzodkiewkę, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Arbuz, lemoniada i jagodowe lody jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pstrąg nadziewany kuskusem, migdałami i ziołami, Sałatka z buraków rubinowych z koprem włoskim i orzechami włoskimi, oraz Kremowa pieczona Polenta z ziołami, szalotki i sałatka z prażonego ziemniaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 260°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieść stojak na najniższym poziomie. Otwórz pstrąga, aby odsłonić mięso. Doprawić solą i przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Pstrąg
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Na miąższ równomiernie ułożyć cytrynę i koper włoski i złożyć rybę. Lekko naoliwić i przyprawić rybę z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Rozrzucić Koper i scallion na patelni arkusza lub dużej patelni żeliwnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Połóż pstrąga na patelni. Smażyć rybę przez 6 do 8 minut. Ustaw brojlery na wysokim poziomie i przenieś ryby na najwyższy poziom. Przenieś rybę pod brojlerem i piecz kolejne 5 do 7 minut, aż skóra będzie chrupiąca, a warzywa rumiane.
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Umieść rybę na pojedynczych talerzach. Warzywa rozsypać na rybie. Wyciśnij pół cytryny na każdej rybie. Wykończ rzodkiewką, ziołami, oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i solą morską.