Nadziewane polędwiczki wieprzowe z boczkiem i sosem jabłkowo-Rieslingowym
Nadziewane polędwiczki wieprzowe z boczkiem i sosem jabłkowo-Rieslingowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 4,44 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 734 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, boczek, collard greens, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać jabłko granny smith, możesz śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Jabłkiem, Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami, oraz Polędwiczki Wieprzowe Nadziewane Rakami.
Instrukcje
1
Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek, aż mieni się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż półprzezroczyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając go drewnianą łyżką, aż gotowane przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4
Dodać jabłko, czosnek, tymianek i szałwia i gotować, aż jabłko po prostu zaczyna mięknąć, o 2 protokół. Wymieszać w zieleni collard i gotować, aż zwiędną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Przenieść mieszaninę do średniej miski i ostudzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wymieszać z kozim serem i doprawić farszem solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Ser Kozi
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
7
Rozpal grilla. Używając długiego, cienkiego noża i zaczynając od grubego końca, przeciąć kieszeń o szerokości 1 cala przez środek każdej polędwicy wieprzowej; użyj uchwytu drewnianej łyżki, aby w razie potrzeby poszerzyć kieszeń. Polędwiczki wieprzowe wypełnić farszem, szturchając je drewnianą łyżką. Polędwiczki doprawić solą i pieprzem, a paski boczku owinąć bezpiecznie wokół nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki Wieprzowe
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Płatki Warzywne
1 żółty Owocowy Roll-up
8
Grillować polędwiczki wieprzowe na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając cztery razy, aż zbrązowieje z każdej strony, o 25 protokół, lub temperatura wewnętrzna osiągnie 14
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
9
Polędwiczki wieprzowe przełożyć na deskę do krojenia, przykryć szczelnie folią i odstawić na 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Smażone Krewetki
10
W średnim rondlu rozgrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
11
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
12
Dodać jabłko, cydr, Riesling, bulion z kurczaka, szałwia i tymianek i gotować na wolnym ogniu, aż jabłko zmięknie, o 7 protokół.
Zawartość rondla przenieść do blendera i puree, aż będzie gładka. Odcedzić sos z powrotem do rondla i gotować, aż pokryje tył łyżki, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
14
Pokrój polędwiczki wieprzowe w poprzek o grubości 1 cala i ułóż na talerzach. Łyżka SOS jabłkowo-Riesling wokół mięsa i podawać.
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Sur de los Andes Malbec z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.