Nadziewane polędwiczki wieprzowe z boczkiem i sosem jabłkowo-Rieslingowym

Nadziewane polędwiczki wieprzowe z boczkiem i sosem jabłkowo-Rieslingowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 4,44 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 734 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, boczek, collard greens, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać jabłko granny smith, możesz śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Jabłkiem, Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami, oraz Polędwiczki Wieprzowe Nadziewane Rakami.
Instrukcje
Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek, aż mieni się.
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż półprzezroczyste, o 3 protokół.
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając go drewnianą łyżką, aż gotowane przez, o 3 protokół.
Dodać jabłko, czosnek, tymianek i szałwia i gotować, aż jabłko po prostu zaczyna mięknąć, o 2 protokół. Wymieszać w zieleni collard i gotować, aż zwiędną, o 2 protokół.
Przenieść mieszaninę do średniej miski i ostudzić do temperatury pokojowej.
Wymieszać z kozim serem i doprawić farszem solą i pieprzem.
Rozpal grilla. Używając długiego, cienkiego noża i zaczynając od grubego końca, przeciąć kieszeń o szerokości 1 cala przez środek każdej polędwicy wieprzowej; użyj uchwytu drewnianej łyżki, aby w razie potrzeby poszerzyć kieszeń. Polędwiczki wieprzowe wypełnić farszem, szturchając je drewnianą łyżką. Polędwiczki doprawić solą i pieprzem, a paski boczku owinąć bezpiecznie wokół nich.
Grillować polędwiczki wieprzowe na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając cztery razy, aż zbrązowieje z każdej strony, o 25 protokół, lub temperatura wewnętrzna osiągnie 14
Polędwiczki wieprzowe przełożyć na deskę do krojenia, przykryć szczelnie folią i odstawić na 10 do 15 minut.
W średnim rondlu rozgrzać olej.
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać jabłko, cydr, Riesling, bulion z kurczaka, szałwia i tymianek i gotować na wolnym ogniu, aż jabłko zmięknie, o 7 protokół.
Zawartość rondla przenieść do blendera i puree, aż będzie gładka. Odcedzić sos z powrotem do rondla i gotować, aż pokryje tył łyżki, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Pokrój polędwiczki wieprzowe w poprzek o grubości 1 cala i ułóż na talerzach. Łyżka SOS jabłkowo-Riesling wokół mięsa i podawać.