Nadziewane Muszle Makaronu

Nadziewane Muszle Makaronu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj nadziewane muszle makaronu. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 12g tłuszczu i w sumie 207 kalorii. Ten wegetariański przepis serwuje 14 i kosztuje $1.05 za porcję. Mieszanka skorup makaronu jumbo, szpinaku, kartonowego sera ricotta i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Duże Muszle Nadziewane Makaronem, Enchilada nadziewane muszle makaronu, oraz Taco Nadziewane Muszle Makaronu.

Instrukcje

1
Połącz sery i szpinak; rzeczy w muszle. Ułóż w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
2
Polej muszle sosem spaghetti. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 30 minut lub do podgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia20
Magazyn