Nadziewane Małe Belle

Nadziewane Małe Belle
Nadziewane Baby Bellas mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 6,44 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 42 g białka, 31 g tłuszczu i łącznie 539 kalorii. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i kup orzeszki piniowe, skórkę z cytryny, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał super-łyżkowy wynik na poziomie 89%. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj nadziewane małe dzwoneczki, pizzę popover z dzwonkami, cebulą i papryką oraz nadziewane młode ziemniaki.

Instrukcje

1
Grzyby wytrzyj do czysta wilgotną szmatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Małe Grzyby Portabella (creminis)Małe Grzyby Portabella (creminis)
2
Usuń łodygi i drobno je posiekaj. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F. W dużej misce wymieszaj mielone mięso, nasiona kopru włoskiego, cebulę, czosnek, skórkę z cytryny, połowę sera, posiekane łodygi grzybów, bułkę tartą i szpinak, dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(kremini)(kremini)
1/2 Szklanki Bułki Tartej, Kilka Garści1/2 Szklanki Bułki Tartej, Kilka Garści
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Nasiona Kopru Włoskiego, 1/3 GarściNasiona Kopru Włoskiego, 1/3 Garści
1/4 Szklanki Orzeszków Piniowych Lub Posiekanych Migdałów1/4 Szklanki Orzeszków Piniowych Lub Posiekanych Migdałów
Orzeszki Piniowe Lub Posiekane MigdałyOrzeszki Piniowe Lub Posiekane Migdały
1 10-uncjowe Pudełko Mrożonego Posiekanego Szpinaku, Rozmrożonego I Wyciśniętego W Czystym Ręczniku Kuchennym1 10-uncjowe Pudełko Mrożonego Posiekanego Szpinaku, Rozmrożonego I Wyciśniętego W Czystym Ręczniku Kuchennym
Mrożony Posiekany Szpinak W Pudełku, Rozmrożony I Wyciśnięty W Czystym Ręczniku KuchennymMrożony Posiekany Szpinak W Pudełku, Rozmrożony I Wyciśnięty W Czystym Ręczniku Kuchennym
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Posmaruj delikatnie EVOO i napełnij zakrętki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
4
Ułóż czapki na blasze do pieczenia z brzegiem lub w naczyniu do pieczenia. Zostaw trochę miejsca wokół każdego grzyba, aby zapobiec zaparowaniu kapeluszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Posyp czapki pozostałym serem i orzechami i włóż do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Piec, aż grzyby będą miękkie, a nadzienie ugotowane, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Podawać na ciepło.
8
Zdjęcia: Yunhee Kim
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia85
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn