Nadziewane Manicotti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 7 i kosztuje 2,37 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 25g białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 40 minut. Mieszanka parmezanu, manicotti, ząbków czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewane Manicotti, Manicotti Nadziewane Szynką, oraz Manicotti Nadziewane Kiełbasą dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużym rondlu podsmaż cebulę i zieloną paprykę na oliwie z oliwek do miękkości.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Dodaj wszystkie pozostałe składniki sosu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając. Odkryć, gotować na wolnym ogniu 10-15 minut dłużej lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
W międzyczasie w przypadku manicotti gotuj wołowinę i cebulę na patelni, aż mięso przestanie być różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Manicotti
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę