Nadziewane Liście Winogron

Nadziewane Liście Winogron
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Nadziewane liście winogron może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 61 centów za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, pomidor, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Z łyżeczką wynik 81% to danie jest super. Podobne przepisy to Nadziewane Liście Winogron, Nadziewane Liście Winogron, oraz Nadziewane Liście Winogron.

Instrukcje

1
Umieścić cebulę i olej na patelni i gotować na średnim ogniu, aż cebula są miękkie i przezroczyste, o 10 protokół. Podczas gdy cebula gotuje, obrać ząbki czosnku i rozgnieść je na pastę w moździerzu i tłuczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj to do patelni wraz z pomidorem, sokiem z cytryny, pastą pomidorową i solą i pieprzem do smaku. Gotować przez kolejne 5 minut. Wymieszać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z koperkiem. Odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, następnie schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Podczas chłodzenia, osuszyć liście winogron i ostrożnie odciągnąć je od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
5
Włóż je do miski i przykryj zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Pozwól im moczyć, aż będziesz gotowy do walcowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Umieść liść winogron na powierzchni roboczej, błyszczącą stroną w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
9
Dodać 1 łyżkę mieszanki ryżu do środka liścia winogron. Złóż boki nad ryżem i zwiń liść w mały kształt kłody, o wielkości kciuka George ' a. Powtórz z pozostałym ryżem, umieszczając nadziewane liście w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 na 9 cali. Gdy naczynie jest pełne, nadziewane liście przykryj kilkoma warstwami płaskich liści winogron i wlej 1 szklankę wody. Przykryć i piec przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
WinogronaWinogrona
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Ostudzić do temperatury pokojowej i schłodzić.
11
Podawać chłodno.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje20
Ocena Zdrowia86
Magazyn