Nadziewane Krewetki Jumbo
Nadziewane krewetki Jumbo wymaga około 10 minut od początku do końca. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 337 kalorii, 9g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Jeśli masz krewetki jumbo, udekorować: kliny cytryny, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Nadziewane Krewetki Jumbo, Krewetki jumbo Nadziewane kolendrą i Chiles, oraz Muszle Jumbo Nadziewane Szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Krewetki obrać, pozostawiając ogony na; devein krewetki, w razie potrzeby. Krewetki motylkowe poprzez głębokie rozcięcie w dół z tyłu każdego z nich od dużego końca do ogona, cięcie do, ale nie przez, wewnętrzną krzywą krewetek.
Podziel każde ciasto krabowe równomiernie na 4 porcje. Kształt 1 porcja równomiernie wokół każdej krewetki, tworząc piłkę (pozostawić ogon narażone). Powtórz procedurę z pozostałymi porcjami ciasta krabowego i krewetkami. Podzielić krewetki równomiernie między 2 duże ramekins.
Posypać równomiernie bułką tartą; łyżka sosem maślanym nad krewetkami.
Piec w 400 przez 15 minut lub do złotego koloru.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.