Nadziewane Krabem, awokado i posiekaną sałatką z Mango
Nadziewane Krabem, awokado i sałatką z mango to pescatarian przystawka. Ten przepis służy 6. Na 5,08 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać creme fraiche, sok z limonki, olej z krokosza barwierskiego, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka krabowa z awokado i Mango, Sałatka z krabowego Mango i awokado, oraz Sałatka z kraba, Mango i awokado z sosem cytrusowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: wyposażenie specjalne: patelnia popover 6-count (każda filiżanka o pojemności 2/3 filiżanki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
W przypadku popovers: umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Spryskaj 6-licową patelnię popover, sześć ceramicznych naczyń sufletowych 1 cup, szklane kubki z kremem lub kubki muffin z olejem roślinnym w sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 Cala
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
3
W blenderze połącz mleko, mąkę, masło, cukier, sól, imbir i jajka i zmiksuj na gładką masę. Zeskrobać boki i zmiksować, aż ciasto będzie bardzo gładkie. Podziel ciasto równo między przygotowane potrawy, po około 1/3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Piec popovers bez otwierania drzwi piekarnika, aż dmuchane i głęboko brązowy, 35 do 40 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Do sałatki: podczas pieczenia popovers, w dużej misce, połączyć skórkę pomarańczową i limonkową, soki pomarańczowe i limonkowe, creme fraiche, sól i pieprz. Stopniowo ubijaj olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Creme Fraiche
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
3 Paluszki Precelkowe
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać mięso krabowe, radicchio, cebula, awokado i mango. Wrzucić aż połączone.
Gdy popowers są pieczone przez, wyjąć popowers z piekarnika. Wykręć każdy z naczynia i ostudź na drucianym stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyłóż popowery na talerz. Za pomocą ząbkowanego noża usuń wierzchołki wylewek. Za pomocą dużej łyżki, wypełnić każdą popover z sałatką, mounding w centrum.