Nadziewane Karczochy Serca
Nadziewane Karczoch serca może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis danie side. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Ten przepis służy 20 i kosztuje 95 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz karczochy, parmezan, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 11%. Spróbuj Nadziewane Karczochy Serca, Nadziewane piersi z kurczaka z Karczochowymi Serkami i kozim serem, oraz Serduszka z palmy z karczochami, ogórkiem, pomidorem i awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Roztopić masło w małym rondlu na małym ogniu; zdjąć z ognia i odstawić.
Umieść parmezan w płytkiej misce i odstaw na bok.
Wytnij cienki plasterek z dna każdego DNA karczocha, aby stał, i delikatnie naciśnij kciuk w środku każdego, aby utworzyć zagłębienie dla nadzienia.
Dno karczocha posypać pieprzem cytrynowym i solą czosnkową.
Połącz serek, śmietanę i szczypiorek w misce i dobrze wymieszaj. Łyżka około 1 łyżki nadzienia do każdego DNA karczocha.
Każde nadziewane dno karczocha zanurzyć w roztopionym maśle, zwinąć w parmezan i włożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec około 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż wierzchołki karczochów będą złociste.