Nadziewane Jabłko

Nadziewane Jabłko
Need a przystawka wegańska? Nadziewane jabłko może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje 81 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka rodzynek, płatki zbożowe wieloziarniste o smaku miodu, masło orzechowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jabłko-Cheddar faszerowany kurczak w sosie jabłkowo-Dijon Pan-Iowa Girl Eats, Jabłko nadziewane piersi z kurczaka w / Sweet Apple Glaze, oraz Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Core apple, pozostawiając 1-1 / 2-calowy otwór w apple.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
2
Wymieszaj masło orzechowe, płatki i rodzynki. Łyżka do środka jabłka. Owinąć szczelnie w folię i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia12
Magazyn