Nadziewane Ciasto Francuskie

Nadziewane Ciasto Francuskie
Nadziewane ciasto francuskie może być tylko skorupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 623 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.45 za porcję. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka blok Brie ser, białka, miód, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 51%. Podobne przepisy to Łosoś faszerowany w cieście francuskim, Suflet z ciasta francuskiego z kremem o zapachu pomarańczy, kandyzowanymi orzechami pekan i karmelowym sosem maślanym, oraz Ciasto Francuskie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść średni rondel na kuchence na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiecPiec
3
Na patelnię włożyć figi, miód i wodę, wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło i pozwól wodzie się gotować. Miód i naturalne cukry z fig powinny zagęścić wodę. Dalej gotuj figi na wolnym ogniu, aż do uzyskania sosu, który jest wystarczająco gęsty, aby pokryć tylną część łyżki. Gdy sos osiągnie taką konsystencję, zdjąć z ognia. Umieść "SOS figowy" w pojemniku bezpiecznym dla lodówki i pozostaw do chłodzenia przez co najmniej 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
SOSSOS
WodaWoda
FigiFigi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Rozłóż arkusz ciasta francuskiego na czystej, lekko posypanej mąką powierzchni. Miarka niewielką ilość sosu figowego na arkuszu ciasta francuskiego z około 2 cali wokół sosu z każdej strony. Na wierzch sosu położyć kawałek Brie. Ostrożnie złożyć krawędzie ciasta francuskiego na ser. Ściśnij krawędzie ciasta, a następnie ostrożnie odwróć ciasto, aby gładka powierzchnia ciasta była skierowana do góry. Delikatnie weź ciasto i połóż je na tacy wyłożonej pergaminem. Powtarzaj to, aż cały ser zostanie zużyty. Powinieneś mieć 8 małych nadziewanych wypieków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
SerSer
SOSSOS
Różne Krakersy I/lub świeże OwoceRóżne Krakersy I/lub świeże Owoce
FigiFigi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
5
Gdy wszystkie wypieki znajdują się na tacy, weź pędzel do ciasta i lekko umyj białka na górze i bokach każdego ciasta, Nada to ciastu połysk, gdy wyjdzie z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
PiekarnikPiekarnik
6
Na wierzch każdego ciasta skropić niewielką ilość miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
7
Piec ciasta, aż ciasto francuskie będzie złoty brąz. Powinno to zająć około 15 minut, ale miej oczy na proces pieczenia. Gdy wypieki są złotobrązowe, wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia na regale chłodzącym. Pozostawić do ostygnięcia przez 3-5 minut, a następnie podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn