Nadziewane Ciasto Francuskie
Nadziewane ciasto francuskie może być tylko skorupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 623 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.45 za porcję. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka blok Brie ser, białka, miód, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 51%. Podobne przepisy to Łosoś faszerowany w cieście francuskim, Suflet z ciasta francuskiego z kremem o zapachu pomarańczy, kandyzowanymi orzechami pekan i karmelowym sosem maślanym, oraz Ciasto Francuskie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść średni rondel na kuchence na dużym ogniu.
Na patelnię włożyć figi, miód i wodę, wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło i pozwól wodzie się gotować. Miód i naturalne cukry z fig powinny zagęścić wodę. Dalej gotuj figi na wolnym ogniu, aż do uzyskania sosu, który jest wystarczająco gęsty, aby pokryć tylną część łyżki. Gdy sos osiągnie taką konsystencję, zdjąć z ognia. Umieść "SOS figowy" w pojemniku bezpiecznym dla lodówki i pozostaw do chłodzenia przez co najmniej 20 minut.
Rozłóż arkusz ciasta francuskiego na czystej, lekko posypanej mąką powierzchni. Miarka niewielką ilość sosu figowego na arkuszu ciasta francuskiego z około 2 cali wokół sosu z każdej strony. Na wierzch sosu położyć kawałek Brie. Ostrożnie złożyć krawędzie ciasta francuskiego na ser. Ściśnij krawędzie ciasta, a następnie ostrożnie odwróć ciasto, aby gładka powierzchnia ciasta była skierowana do góry. Delikatnie weź ciasto i połóż je na tacy wyłożonej pergaminem. Powtarzaj to, aż cały ser zostanie zużyty. Powinieneś mieć 8 małych nadziewanych wypieków.
Gdy wszystkie wypieki znajdują się na tacy, weź pędzel do ciasta i lekko umyj białka na górze i bokach każdego ciasta, Nada to ciastu połysk, gdy wyjdzie z piekarnika.
Na wierzch każdego ciasta skropić niewielką ilość miodu.
Piec ciasta, aż ciasto francuskie będzie złoty brąz. Powinno to zająć około 15 minut, ale miej oczy na proces pieczenia. Gdy wypieki są złotobrązowe, wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia na regale chłodzącym. Pozostawić do ostygnięcia przez 3-5 minut, a następnie podawać na ciepło.