Nadziewana żółta papryka z pikantnym szwajcarskim Chard i Pilaf Scallion

Nadziewana żółta papryka z pikantnym szwajcarskim Chard i Pilaf Scallion
Nadziewana żółta papryka z pikantnym szwajcarskim Chard i Pilaf Scallion jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka papryki, szalotki, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Nadziewana żółta papryka z pikantnym szwajcarskim Chard i Pilaf Scallion, Faszerowana papryka z pikantną śmietaną Szwajcarską, oraz Szwajcarski Chard i Ricotta faszerowane pieczone papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W średnim rondlu przykryć ryż wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć rondel i gotować ryż na małym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Wyjąć z ognia i odstawić ryż na 5 minut. Puśćcie ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
4
Tymczasem, na dużej patelni, doprowadzić 1/2 cala wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać szwajcarski chard i gotować na dużym ogniu do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
6
Odcedzić chard i ostudzić, następnie wycisnąć do sucha i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
7
Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodaj szalotki i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
9
Dodać kurkumę, kminek, imbir, cynamon i cayenne i gotować, mieszając, przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
KurkumaKurkuma
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
10
Dodać pomidora i gotować, mieszając, aż płyn odparuje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
11
Dodać porzeczki i posiekany boczniak szwajcarski, przykryć i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
PorzeczkiPorzeczki
12
Dodaj sok z cytryny i ryż. Doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
13
Odetnij szczyty papryki i rezerwy. Zebrać nasiona i żeberka. Łyżka ryżu nadzienie do papryki i zastąpić szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
14
Wlać bulion do płytkiego naczynia do pieczenia, które będzie trzymać papryki ciasno. Faszerowane papryki w bulionie. Przykryć szczelnie folią i piec około 1 godziny i 10 minut, lub aż papryka będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
15
Faszerowane papryki podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn