Nadziewana żółta papryka z pikantnym szwajcarskim Chard i Pilaf Scallion

Nadziewana żółta papryka z pikantnym szwajcarskim Chard i Pilaf Scallion
Nadziewana żółta papryka z pikantnym szwajcarskim Chard i Pilaf Scallion jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka papryki, szalotki, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Nadziewana żółta papryka z pikantnym szwajcarskim Chard i Pilaf Scallion, Faszerowana papryka z pikantną śmietaną Szwajcarską, oraz Szwajcarski Chard i Ricotta faszerowane pieczone papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W średnim rondlu przykryć ryż wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć rondel i gotować ryż na małym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Wyjąć z ognia i odstawić ryż na 5 minut. Puśćcie ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
4
Tymczasem, na dużej patelni, doprowadzić 1/2 cala wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać szwajcarski chard i gotować na dużym ogniu do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
6
Odcedzić chard i ostudzić, następnie wycisnąć do sucha i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
7
Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj szalotki i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
9
Dodać kurkumę, kminek, imbir, cynamon i cayenne i gotować, mieszając, przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
KurkumaKurkuma
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
10
Dodać pomidora i gotować, mieszając, aż płyn odparuje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
11
Dodać porzeczki i posiekany boczniak szwajcarski, przykryć i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
PorzeczkiPorzeczki
12
Dodaj sok z cytryny i ryż. Doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Groszek Goya®Groszek Goya®
13
Odetnij szczyty papryki i rezerwy. Zebrać nasiona i żeberka. Łyżka ryżu nadzienie do papryki i zastąpić szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Groszek Goya®Groszek Goya®
14
Wlać bulion do płytkiego naczynia do pieczenia, które będzie trzymać papryki ciasno. Faszerowane papryki w bulionie. Przykryć szczelnie folią i piec około 1 godziny i 10 minut, lub aż papryka będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
15
Faszerowane papryki podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn