Nadziewana żółta papryka z pikantnym szwajcarskim Chard i Pilaf Scallion

Nadziewana żółta papryka z pikantnym szwajcarskim Chard i Pilaf Scallion jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka papryki, szalotki, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Nadziewana żółta papryka z pikantnym szwajcarskim Chard i Pilaf Scallion, Faszerowana papryka z pikantną śmietaną Szwajcarską, oraz Szwajcarski Chard i Ricotta faszerowane pieczone papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu przykryć ryż wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć rondel i gotować ryż na małym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta, o 15 protokół.
Wyjąć z ognia i odstawić ryż na 5 minut. Puśćcie ryż.
Tymczasem, na dużej patelni, doprowadzić 1/2 cala wody do wrzenia.
Dodać szwajcarski chard i gotować na dużym ogniu do miękkości, o 2 protokół.
Odcedzić chard i ostudzić, następnie wycisnąć do sucha i grubo posiekać.
Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodaj szalotki i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 4 protokół.
Dodać kurkumę, kminek, imbir, cynamon i cayenne i gotować, mieszając, przez 2 protokół.
Dodać pomidora i gotować, mieszając, aż płyn odparuje, o 2 protokół.
Dodać porzeczki i posiekany boczniak szwajcarski, przykryć i gotować przez 2 minuty.
Dodaj sok z cytryny i ryż. Doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać.
Odetnij szczyty papryki i rezerwy. Zebrać nasiona i żeberka. Łyżka ryżu nadzienie do papryki i zastąpić szczyty.
Wlać bulion do płytkiego naczynia do pieczenia, które będzie trzymać papryki ciasno. Faszerowane papryki w bulionie. Przykryć szczelnie folią i piec około 1 godziny i 10 minut, lub aż papryka będzie miękka.
Faszerowane papryki podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.