Nadziewana czerwona papryka z serową polentą i Zielonymi Chiles
Nadziewane czerwone papryki z serowym Polentanem i zielonym Chiles jest bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 16G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.44 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, polenty, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Nadziewana czerwona papryka z serowym Polentanem i Zielonymi Chiles, Papryka Poblano Nadziewana (Chiles Rellenos), oraz Cheesy Chicken & Corn Faszerowane Chiles.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół; usunąć i wyrzucić nasiona i błony.
Umieść filiżanki papryki w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Polentę i kolejne 5 składników ubić w dużym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, ubijając stale, 5 do 7 minut lub aż polenta zgęstnieje. Wymieszać śmietanę i kolejne 4 składniki, dobrze blendując.
Mieszanka łyżka do filiżanek pieprzu.
Piec w 400za 25 do 30 minut lub do papryki są miękkie.
Dekorować, w razie potrzeby.