Nadzienie Z Toffi

Nadzienie Z Toffi
Nadzienie Butterscotch jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako tania przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz mleko, ekstrakt waniliowy, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Babeczki bananowe z nadzieniem Bourbon Butterscotch i polewą z pianki, Tort maślany z czekoladowym Ganache, oraz Tort dyniowy z lukrem toffi.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu ubić brązowy cukier, mąkę i sól; ubić żółtka i mleko, aż się dobrze wymieszają. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 10 do 12 minut lub do schłodzonego budyniu-jak grubości. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
żółtko Jajażółtko Jaja
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Mieszanka po prostu zacznie bąbelkować i będzie wystarczająco gruba, aby utrzymać miękkie szczyty, gdy trzepaczka zostanie podniesiona.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią. Zużyć natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn